論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

唔請, 唔係靚同醜, 因姣屍扽篤, 佢地唔避孕嘅, 係咁生, 5個, 來到HK, 唔止要勾亞Sir, 出面一定勾3搭4.

我炒件肥廢人就係人辦. 一年一個, 4個, 4個唔同佬.

wcpcelia    發表於 15-5-23 22:12

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Elefant老婆 發表於 15-5-22 16:45
即係點,唔睇靚或唔靚,睇生咗幾多個?

因為見件肥廢人, 生埋唔使理, 掉底在church, 呃到我請佢來HK, 唔係做野嘅, 扭盡六壬要我炒佢, 為想我賠成個約2年人工, 另外亦千方百計希望攪大個肚, 仲周圍教其他bun, if you have a baby, you no need to work, employer cannot terminate you, need to give you salary.

即睇來呢個工人, 亦同肥廢人一樣諗法.

Forgot, 佢地如果生得出, 係由M來, 生到無M時. 我工人andy, 即肥廢人細佬, 亞媽生咗8件, 6女2仔, 但仲有D細時死咗嘅無計到. 可能over 10個.

咁點解廢人亞媽唔幫手揍廢人D蘇洲屎? 因佢媽有心臟病, 得返30%, 係咪生得多後遺症? 唔戾

象牙宮

Elefant老婆 發表於 15-5-22 19:45
邊個想睇相PM我
Please PM me. Tks

象牙宮

睇到, 叫做靚過晒我D 偷野印siti, 6日仙1丫烏, 大食bun vicky, 因vicky棚削牙, 陳衰寸疆屍乾grace.

肥廢人睇相個樣叫做四正, skype黑mung mung根本睇唔到真樣. 來到個真人肥過隻豬, 五官寃埋塊死人面, 同個相爭好遠.

咁好生養, 請唔過, 來到HK, 比定前4後6都得啦.

Oh, 生咗咁多個, 個pet pet會好肥, 因我件肥廢人50" pet pet. 佢pet pet一扭, 連佢細佬都撞跌.

Also, 想入面, 廢人睇唔到肥定瘦, 因淨見個頭. 來到真人原來肥過隻豬, 行都行唔郁.

首頁

尾頁

跳至