自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:Quote:原帖由 方麗娟 於 16-02-11 發表話說

原帖由 金魚媽 於 16-02-11 發表
我知好多天主教徒同基督徒都唔派利是,不過都無謂放粒糖入去啦
明言宗教關係唔派咪得囉
係?咁要信教喎, 有入無出!

asor    發表於 16-2-12 00:49
Mnbvcxdsa    發表於 16-2-11 21:56
papagirl    發表於 16-2-11 17:48
vscw_1104    發表於 16-2-11 16:01
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:Quote:Queenie_0012 發表於 16-2-11 15:15

原帖由 kmbb519 於 16-02-11 發表
SORRY........... 我諗起............... 另一樣..................................
:quie ...
果d有個銀架

kmbb519    發表於 16-2-11 15:36
放下自在

象牙宮

引用:都好過我,收過個基督徒利事,餡係一張紅紙

原帖由 emt1314 於 16-02-11 發表
都好過我,收過個基督徒利事,餡係一張紅紙寫住:耶穌打救你!

放下自在

象牙宮

引用:我個呀嫂, 話自己教徒, 但從未見過佢食飯前

原帖由 Bloomberg 於 16-02-11 發表
我個呀嫂, 話自己教徒, 但從未見過佢食飯前祈禱更加未見過佢禮拜去禮拜堂。

但當99話要加佢地上族譜時, 就 ...
佢。。。連族譜都唔知係咩? family tree咋喎

放下自在

首頁

尾頁

跳至