自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

worthy 發表於 23-11-23 04:12
係喎!咁煩架!
HSBC,中銀,Citi都唔得。現階段DBS得,了過相信好快都block埋。
...

果3間都有save record, 唔明有咩問題
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Gniw 發表於 23-12-10 14:18
轉數快冇得save嘅, 係咪只係我唔得?

總之轉帳就有,轉數快都係轉帳既一個方法
放下自在

象牙宮

TMC3012 發表於 23-12-10 12:38
痕生手機做定期都唔比cap, 要完成完先cap得 (但睇唔到個利率囉 )
...

去返定期record應該有架
放下自在

象牙宮

平平無奇2 發表於 23-12-10 15:22
唔明點會加强保安囉

Spy app喺背後cap圖偷緊好多資料

放下自在

象牙宮

TMC3012 發表於 23-12-10 16:12
show唔到個利率呀

恒生我無做定期,所以睇唔到,但hsbc都有show,無理由無喎!
attach0/tmp/phpyGlIcD
放下自在

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊