自由報料

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

Re: 【王子變青蛙】續帖

大宅

六合彩:

我相信一定很多人接機, 你看今集無線上勁歌d歌星都比以往多及強嗎? 相信他們不得不承認183的厲害. 今晚電視應該會有提.

大宅

may,

你好勁, 開工都做到咁多野 . 可以的話, 真係要明道奬你一啖.

大宅

maytmchan 寫道:
我驚死自己做到過晒鐘, 重set晒電話呀, 電腦呀半個鐘前提自己

may,

厲害! 厲害! 佩服! 佩服! 知道183黎, 攪到我今日又無心機做野, 個心攞攞lu, 好想見見明哥仔 , 希望今晚電視播多d啦.

大宅

大宅

六合彩 寫道:
聽到出耳史都籍得.

大宅

最重要係.................我剛剛check到有o左呀 上星期係咁sleeping. 我老公其實唔比我去嫁, 不過我唔理啦 ! 睇o左先啦 !

evitalcm:

小心身體, 真係遠遠望望就好了; 如果不舒服, 不要太勉強, 各姊妹很樂意為你報料的.

各位姊妹:

無記播183落機的場面片段, 一看到明道, 就覺得有筒篙的影子, 筒篙的感覺, 好親切, 好想念啊!

大宅

十:

很詳細呢! 多謝!

大宅

十:

我都知該死 , 但真係無辦法, 我個心興奮到瞓唔着, 完全失控!

大宅

十:

我都想, 一個明道, 兩個明道 .... , 但唔可以數出聲呢, 被隔離嗰個知道, 實將我 . 我諗如果明道攬住我瞓會好d.

大宅

十:

有明道攬住, 唔瞓都低啦! 所謂'春宵一刻值千金' , 唔好諗錯隔離, 我同佢傾通宵咋! :mrgreen:

大宅

十:

真了解我, 衰鬼!

我都覺得係, 可能真係太累, 完全沒有了王子時的光彩, 令人看到就心痛 :-( ! 最唔好就係無時間休息, 攪到個身體差哂, 若這個樣子, 很難維持呢:cry: !

大宅

十:

可惜娛樂圈好現實呢! 現在襯佢紅, 就不停拍:evil: , 完全不想長遠計. 若弄壞身子, 再紅都拍不到劇啦 :cry: ! 我寧可好似天國與王子咁, 隔一些時間, 每次只拍一套, 一來身體會好些, 二來有精神拍出來的作品都好d啦!

我都要瞓啦, 上床攬住個枕頭當明道 ! 十, 你都早d抖啦, 晚安! 唔好弄壞身子啊!

大宅

各位姊妹:

May May & Frances 她們今天很累了, 一早出去, 但都簽不到名, 聽聞打尖打得好勁, 離哂大譜 , 讓她們今晚好好的休息吧!

我晚上才join她們到勁歌, 明道真人好高, 好靚仔 , 剛巧又在我們身邊經過, 我只在他背後掂了兩下 , 想話用手拖下, 點知佢很快行前去, 讓其他成員排在我們面前, 我見是行書, 就縮手了. 我很後悔, 因為他最初在我面前, 但我手持fans club給我的紹偉牌, 他看見個牌, 難怪他不理我:-( :-( :-( (當時我還未察覺.); 亦早知就不是掂背脊先, 而是一手拖佢手, 現在好後悔無做到 :-( :-( :-( .

但現場令我好high, 個心不停跳, 好興奮, 今晚睇黎會瞓唔着, 好掛住明道. 返到屋企睇勁歌, 點知錄了大半, 第二首歌都未唱完就停了, 可能我set個時間set得唔好. :-(

冰極:

勁歌有兩個鏡頭都影到你, 留意下.

大宅

大宅

大宅

各位:

早晨!

love明道:

好羨慕啊!

大宅

大宅

六合彩 寫道:
各位姐妹大家要加油呀, 今日太陽日報節錄, 唱片公司話會再安排183來港, 同埋佢地想吸納c9層面既fans, 我地下次會有好有希望架, 各位會員加油

Yeah! 快d再黎啦!

大宅

冰極 寫道:
我今日返工個心重停留係昨日裡,重未醒呀,重係好HIGH,我成日諗我銆失左好2次機會呀,好好好後悔 :-( :-( :-( ,但又成日諗番起甘近見到明遁,我就係到笑.

冰極:

我個心同你一樣, 又開心 又好懊惱自己的錯失 :-( .

may:

昨日見到你lum樣, 相信你都同我地一樣, 未high完.

首頁
34567...8

尾頁

跳至