美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我見More magazine 寫住在會場推出更多其他優惠:mrgreen: 又有8折聖誕套裝"Beauness +Colax Ex" $824 .... 全場又85折,我今晚去尖咀港威睇下

侯爵府

原文章由 helenjoe 於 07-11-15 10:49 發表

march,

係呀~ 你click 條link就會睇到呀.

http://www.menard.com.hk/0505/pro.html

我有成本雜誌在手睇得仲清楚呀

侯爵府

原文章由 helenjoe 於 07-11-15 11:24 發表
march,

如你今日去roadshow, 可找我買開果位姐姐呀...佢好細心講解呀....我問過佢今天在那裏..

唔駛LU,癈事搵黎搵去咁麻煩...我都買佢地products 唧,又唔係買個姐姐仔...邊個serve 我都一樣:mrgreen:

侯爵府

原文章由 baby_jkk 於 07-11-15 12:10 發表
請問你果本係咩magazine黎架?

今期東方新地0既MORE:mrgreen:

侯爵府

尋日終於敗家成功,銀包乾塘

依家買3個靈芝ITMES 就會送1套6件TRAVEL KIT,SALES 姐姐話之前1套5件舖頭賣$1,500...:loveliness:

我買左Beauness +Colax Ex果SET...
跟住買左靈芝洗臉+DAY,NIGHT CREAM

仲有,買滿3,800 有免費FACIAL... 買滿2,000 減200

侯爵府

原文章由 helenjoe 於 07-11-16 15:29 發表

march,

你買左beauness果set, 有無買靈芝line?
做埋9折member? 咁滿$3,800送facial.....我上星期都做過facial, 應該係送果隻, 好正呀.

有買呀...之前咪post 左囉

首頁

尾頁

跳至