自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:個拐子婆應該有布署過,拐子婆同老師講:佢

原帖由 saupig 於 12-03-12 發表
個拐子婆應該有布署過,拐子婆同老師講:佢嫲嫲唔得閒黎湊佢,於是老師放佢走左,過左一陣,佢嫲嫲到左話: ...
小學?

tomatoMM  樓主話係糼稚園高班...  發表於 12-3-12 21:50

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:saupig 發表於 12-3-12 21:39 個拐子

原帖由 tomatoMM 於 12-03-12 發表
哇個女人識果家人架?
老師點解會比人咁接走架...
咪係囉。小朋友唔識佢都肯比佢接???好細過??

瑪瑙宮

引用:學校無mark落資料就放人?通常唔糸接開果個

原帖由 chowqv 於 12-03-12 發表
學校無mark落資料就放人?通常唔糸接開果個,要記低資料,家長要親自打電話去講既啵。 ...
係啊。朋友叫我接佢個仔。佢會同老師講我叫咩名,老師比小朋友我時,會問多次。又會問小朋友識唔識我。

瑪瑙宮

引用:Quote:LedTV 發表於 12-3-12 21:49 咪係囉

原帖由 tomatoMM 於 12-03-12 發表
樓主話有人見到比人遮住口到底點接放學架
小朋友唔識都比人接走
點叫家長放心
就係囉。我意思係小朋友由老師手中放手比個在條友。佢唔識個位陌生人都肯跟佢行???

瑪瑙宮

引用:又係聽番來, 未confirm嘅

原帖由 tsewong 於 12-03-12 發表
又係聽番來, 未confirm嘅
我以為係警察拍樓主門。

6299daside  x2  發表於 12-3-12 22:56

瑪瑙宮

引用:幼稚園高班都5,6歲啦 無理由見到個唔識既

原帖由 wing 於 12-03-13 發表
幼稚園高班都5,6歲啦 無理由見到個唔識既人接自己都唔出聲架?? 個老師又真係勁, 係咁易講兩句都信:igiveup ...
最慘係有個女人見到小朋友比人禁去個口又唔理。而宣風頭火勢見到幼稚園生比人禁住個口唔比佢出聲都會覺得無事咩???由佢走????

joycehang41010  我都係咁諗,冇疑心既  發表於 12-3-13 01:45

首頁

尾頁

跳至