跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我都想join 呀.....

7月3日(六): melodyy(+老公), gemini (+老公),
7月4日(日): melodyy(+老公), , mayling, 卡卡媽, kwhyfung, mameyan, carcarb, christy,bee, wkmak31,Kat,vivib(+老公), Jamie_gd, Mandy, sweetbaby

7月11日(日):melodyy(+老公), , gemini, mayling, 卡卡媽, kwhyfung, mameyan, carcarb, christy,bee716rb, eeliz(+老公),Kat, vivib(+老公), Jamie_gd, Mandy, sweetbaby,holunma(+老公)

複式洋房

自助餐 free d, 中意食咩都得, 好期待7.11既 BB 聚會呀

複式洋房

carcarb, sorry reply so late, already PM for you, please check it, THANKS

複式洋房

tiggerkitty, 我岩岩 send 左個私人訊息比你, 因為我沉晚 send 左d資料比 carcarb, 仲未收到佢比資料我入數, 我驚你地以為我唔去呀, 所以 send 多次比你, 希望你比d資料我入數啦, 麻煩晒

複式洋房

有無人影大合照呀 如果未有既, 我老公可以幫手影大合照架, 而且如果d媽媽唔介意的話佢可以不時同大家影下相都得喎

複式洋房

原帖由 carcarb 於 10-7-6 15:27 發表

好呀,我mark低你地做photographer.

GOOD 好期待呀

複式洋房

回覆 8# Annebe 的文章

我會叫我老公醒d, 影得靚個d先公開架啦
如果怕最後影唔齊人, 一係一開始影左大合照先. 另外, 如果有人想早走既, 又搵我地影一張 say bye photo, 如果無人早走既, 我老公不時同每個家庭或單獨影下d bb, 之後 e-mail 或 face book 比你地睇

複式洋房

回覆 8# melodyy 的文章

我有軟尺, 係咪要帶呀

複式洋房

Hi 我個仔叫皓綸呀, 佢本來四月先出世架, 不過就提早到二月, 出來逗利是
佢而家食明治奶粉, 我見好多媽咪已經開始比糊仔阿B食, 想問食邊隻牌子好D呢 係咪六個月開始轉大仔奶粉呀

首頁

尾頁

跳至