親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

BK Milk勳章

KSL 覆得好慢架!我send email去confirm 個bookings 等左成個幾星期都未覆,一陣打去問下先,再reconfirm一下包4人車幾錢、去legoland, kitty town幾錢,仲有無嘢問,我可以問埋

珍珠宮

BK Milk勳章

打左去KSL RESORT問了, 資料如下:

酒店接送
星加坡(任何地方)去KSL RESORT, RM200 一程, 來回RM400, for 3-6人 (我6大3小, 佢都話可以)

KSL RESORT去LEGOLAND
如包門票+來回接送, 大人RM140, 小童RM110
只要來回接送, 大人/小童RM40 (3歲以下free)

KSL RESORT去KITTYLAND
來回接送, 大人/小童RM40 (3歲以下free)

返酒店果程係6PM係園外pick up架

珍珠宮

BK Milk勳章

我打電話去問的,重覆幾次都係RM200... 係Business Center答我, 佢地其實都好亂,send email去問房價錢一個覆話有,一個覆話未有,到我話要訂時,等左兩個星期都未覆。。。

珍珠宮

BK Milk勳章

正!!

珍珠宮

BK Milk勳章

我酒店門票都會分開,再由酒店打的去Legoland, 尋日打去話尋日會覆返個confirmation俾我,但到今日都仲未有!

珍珠宮

BK Milk勳章

而家房個confirmation都未俾我,門票應該用7折,但要附近日子睇下仲有無平d,上次打去都仲係話RM200一程,我等房confirm左先訂車,因為都係明年7月。

珍珠宮

BK Milk勳章

Agent 當然會有得賺,因為同酒店有contract架嘛

珍珠宮

BK Milk勳章

chickenwing2006 發表於 12-11-23 03:35
係呢, 你有無 save 起 7 折個條 link 呀 ? 我 print 左出黎無 keep 起

搵到喇!!!

http://www.toysrus.com.sg/images/Poster/LEGOLAND-Malaysia-E-Voucher.pdf

珍珠宮

BK Milk勳章

今日又打去酒店吹個hotel confirmation,等左成個月,真激氣

首頁

尾頁

跳至