婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

環保接龍勳章

洗鬼理佢哋咩,你係唔想,無人迫到你。

唔聽電話未得囉。

男爵府

環保接龍勳章

樓主,做咩鬼不停簡單複雜法姐。

你唔想上深圳,未唔好上囉,你99話來香港,同你親戚見面,係外人(我)角度睇真係就洗你bor,bb出世前後又唔見得,咁我係99都嬲啦,咁姐係幾時先見,你哋唔係全部人係同一個地區,唔係話坐程巴士就到。

你99話要見親戚,你未淨係同你阿媽出席未得lor,唔係真係咁聽話要揾d親戚啊

男爵府

環保接龍勳章

樓主你好純,今次好彩你daddy同你一齊,唔係被人熔咗都唔知咩事。

你99咁對你,仲可以叫佢做99,比我係電話到聽到d咁既嘢,都唔洗再見,唔好話仲上大陸。

以係都咪鬼見個癲婆,個癲婆身边有小王又36,你又粗身大細,有起事上來,你跑都唔夠佢哋跑啊,萬事小心啊。

男爵府

環保接龍勳章

樓主,快d打比你老公啦,你99癲得咁緊要,安全為上啊。

男爵府

環保接龍勳章

冷靜d先,唔好亂諗,個鎖有問題都有好多原因,未必同你99一干人等有關,最緊要唔好自已嚇自已先,得你一個係澳洲,身體要緊啊。

入到屋,先打比daddy/mun報平安,之後先了解係咩事啦

take care

等你update

男爵府

環保接龍勳章

好想@##$^^%&m嗰班36,搞風搞雨

男爵府

環保接龍勳章

62都總好過個產前抑鬱99,加油

男爵府

環保接龍勳章

你99真係玩大咗啦,佢今次都有排係sz醫佢個產前抑鬱啦,即係有排都見唔到個老公。

A.Yin  她一定唔會咁順攤......"I will be back" 經常喺我腦入面響起  發表於 12-5-21 14:22

男爵府

環保接龍勳章

你老公落實唔要99間屋,個99一定發癲,做好準備,小心佢飛過來揾你哋。

男爵府

環保接龍勳章

萬事小心,等你update.

男爵府

環保接龍勳章

叫你媽咩都唔好應承,有咩事即閃,安全最緊要。

如果99個手袋過大(他話驚有腐蝕性的嘢我話下?玩到咁大?)唔可以去
佢個仔都咁睇個阿媽,真係小心d好啊

男爵府

環保接龍勳章

你99d行為,下下咁激,下下去到咁盡,想博人同情理佢關心佢,最終只會搞到個個走晒。

曾聽人講過有個阿爸想d仔女關心,就特登係屋企周圍柯,結果未全部走得更遠

男爵府

環保接龍勳章

唔好返香港啊,傾得點電話都傾得點啦,FACE TO FACE係比個機會99炸你C6渣。

依傢最緊要搬,99間屋又唔會走,搬咗先再處理間屋都唔遲,唔洗比D無為人煩先,最驚係唔知會唔會失驚無神有人走來,記唔記得你一返來個鎖開唔到,如果你99係你生咗個B時玩嘢飛去你到,到時仲大鍋。

男爵府

環保接龍勳章

咁即係今次連62都未必擺得平,因個女仔有d份量,你62都要比d情面個女仔d家人?

即係

報警會/可能
99犯刑事要坐牢,62生意上會有大問題?

唔報警會/可能
個女仔係你哋到住,個女仔有d咩事你c6都會有責任

真係唔係叫你同c6不孝,但兩边衡量,報警可能真係會無咁嚴重,

99犯刑事要坐牢,62生意上會有大問題 - 依d大概都預計到最壞會點
但個女仔有咩時就...toocold: 到時又係影響你62,加上唔知你99申請咗幾多個來,仲有個女仔d家人呢

其實個visa d資料有無得改架,如果改到就最低唔洗搞到62先

男爵府

環保接龍勳章

啱啱見到你話-當然可以幫她轉guardian, 但個女仔依家咬住我哋唔放,咁即係個女仔同99係"格"埋啦,如果個女仔不知情,佢都只係想係澳洲姐,換監護人對佢無影響架。

男爵府

環保接龍勳章

其實99咁癲,不如學佢,叫c6扮c,學佢話自x(我驚唔出得),咁會唔會可以stop到佢,等佢知再玩嘢個仔都無埋

男爵府

環保接龍勳章

其實係咪要抽返出來睇,事實你哋真係唔知情,唔識依個8妹,個8妹做d咩都唔關你哋時,就算佢訓街都唔關你哋事,到個八妹同人投訴,話咩都唔知,我同c6都唔識佢,話唔知點解佢個visa會係c6個簽名申請,話唔比人"霧"簽啊,越理得多等於踏得越深啊[/color]

將個ball比返你62同99自己擦點佢,边個應承人哋,就边個自己搞返點佢。

男爵府

環保接龍勳章

既然你都話個8妹用到地址的地方都寫你屋企地址,賣q咗間屋唔洗煩啦。

間屋係你99既,佢叫边個來住,住幾耐都得,佢有權話事,反而你係無say嗰個。

唔洗理個8妹咁多,佢識你99,佢唔識你,你唔識佢,同學校講同police講,,講真佢哋都只係諗依d係你哋家事,自己搞點,唔好"左"住做生意,唔好"左"住蛇皇,比返個ball 62同99自己搞點

今次係唔係都c,衰人就做緊,做一次衰人可以換返往後既自由,好過沒完沒了。

你今次妥協,下次你99唔知會搞幾多個student 過來,可能申請d昆蟲/動物陪你坐月,你99d行為,根本唔可以用常人理解,唔夠佢鬥,為有好似62咁避開佢,佢做d咩都唔好理,左耳入右耳出。

good luck

男爵府

環保接龍勳章

Welcome back

咁八妹其實都係受害者,佢都係信錯你99,佢都好可憐。

首頁

尾頁

跳至