婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

報到

ming418  其實我靜雞鷄錄咗音呀等老公返嚟,就直接比佢聽     發表於 12-6-12 23:03

男爵府

BK Milk勳章

阿 mi , are u playing ??

男爵府

BK Milk勳章

回覆 Sammy1981 的帖子

MI, 你有冇將我地嘅建議俾古生呀

男爵府

BK Milk勳章

咁古生傾向呢?佢應該有個draft

男爵府

BK Milk勳章

Sammy1981 發表於 12-6-7 16:59
某人99又打嚟

某人99:乜咁難搵你架,成日唔聽我電話
你自己好多嘢小心啲 <----- 呢句靜中有動,動中有變,睇得出古仔都想講但又唔想被人利用借把口講,唔知某人99會唔會到個意思呢?

話時話,古仔已經講過架啦,叫做警告過,第時有咩衫長褲短,某人99唔好怪古仔冇通知呀 :;pppp:

我諗都係時候買定花生啤酒等睇戲,唔知幾時開場呢

男爵府

BK Milk勳章

Sammy1981 發表於 12-6-7 23:42
到底老公姓古定姓陳好呢
不如親切d 叫英文名呀,你叫sammy,佢叫sam 好唔好,次次叫你老公做古仔/陳豪,我都想像佢地個樣出黎,有d怪怪地姐,而且人地唔知,睇左你個post 見jm 講陳豪同古仔,陣間傳開去真係俾陳豪同古仔知就大件事啦

男爵府

BK Milk勳章

babyfat8 發表於 12-6-8 23:39
想問part 1-4是不是已經終合未part 5?
唔係好明你想問咩,不過 part 1-4 唔會 paste 上黎 part 5,要睇真版可click 入下面條 link 睇番
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4886534&page=1&authorid=805006

男爵府

BK Milk勳章

Sammy1981 發表於 12-6-9 20:50
唔個咀無天王嫂咁性感,身高就有嘅
嘩………冇諗過你會咁高架,雖然我估你都唔矮 肥版黎生都好好呀,咁係咪改口要叫黎生呢?
某人99仲有冇騷擾你地呀?提一提你,都係時候同黎生做功課啦,都應該差不了

男爵府

BK Milk勳章

Sammy1981 發表於 12-6-11 21:25
其實係工人爆比我知
我先問媽咪有無人煩佢,佢笑咗一下先話比我知。
所以某人99想利用我媽咪傳話呢 ...
不如同某人99講,唔慘都慘左啦,咪唯有叫佢念多兩句……色即是空,空即是色吧啦

男爵府

BK Milk勳章

kahei_mam@yahoo 發表於 12-6-11 23:35
阿mi ,
我地假設型仔老公姓乜好呢???
黎生(黎明)
吳生同古生唔好意頭,陳生又好common, 唔好意思如果有邊位jm係呢幾個姓名的,sorry sorry, 我就覺得黎生幾好,黎生黎生應該幾旺你架阿 mi, 你明啦

男爵府

BK Milk勳章

Sammy1981 發表於 12-6-12 01:56
咁唯有做黎太啦
肥版黎明都,舊時係六舊腹肌,家下變咗肚腩

...
有肚腩好,第時可以同小朋友玩sir 滑梯ma同訓練佢地爬山呀ma

男爵府

BK Milk勳章

Sammy1981 發表於 12-6-12 02:46
做咗功課啦
我之前睇過明X台特輯講過,左右兩個卵巢係輪流排卵的,今個月係左邊,下個月就右邊,但你根本就唔知今個月係邊邊排卵,所以咪要搖左搖右囉,而受精過程係在輸卵管內發生的,而唔係在子宮內,因為卵子是過了限期仍未受精才跌在子宮內等M 時排出的,如果卵子在子宮內才受精,好大機會唔能完成整個細胞分裂過程,簡單D 講就係容易小產 (當然都有例外的),排卵就是卵子在卵巢走出來的日子,受精後就會跌進子宮內進行細胞分裂,頭三個月都未成形,似葡提子形狀,所以要三個月才叫穩定的,我記得當時睇個特輯係這樣講的,仲要係用光纖官管 (好似係咁上下名)將成個懷孕過程錄低

阿MI,一次唔得架,兩日一次勤力D呀,加油呀黎生

男爵府

BK Milk勳章

Sammy1981 發表於 12-6-12 02:09
我媽咪係好高境界,佢成日話,洗乜同奶奶爭佢個仔,我要嘅係老公,唔係人地個仔,佢要個仔錫我唔介意,最緊 ...
阿MI 媽咪EQ 好高,睇得出你媽咪講出呢番說話,佢應該受99氣都唔少而領略呢個最高境界,最重要都係老公支持自己,就萬事都萬能的

男爵府

BK Milk勳章

Sammy1981 發表於 12-6-12 22:54
咁明晩還要開工嗎
梗係開工啦,買個保險都要啦,你教架ma

男爵府

BK Milk勳章

Sammy1981 發表於 12-6-15 12:13
今朝飲中藥,黎生問我係咪好難飲,咁我醒一啖比佢,飲完佢就話:勁難飲,想嘔
我就話:我一日要飲3次:sickm ...
係囉,咁你叫佢對你好 D 啦

做女人為生仔,難飲都要飲,生了仔,為左照顧又搞到身心疲累,勞老公又勞子女讀書升學,少D 精力都唔掂

男爵府

BK Milk勳章

Sammy1981 發表於 12-6-15 01:24
咁個暗號係咩呢
千其唔好認,如果真係有『意外』,咪講 ---- 我個朋友呢........ 我地明架啦

男爵府

BK Milk勳章

Sammy1981 發表於 12-6-15 23:42
有呀!佢即刻張學友上身,唱首每天愛你多一些
又要飲藥
苦中帶甜 SO SWEET

男爵府

BK Milk勳章

某人99真得閒,下次又話見到龍舟諗起兩兄弟細個又幾咁孝順等,唔好再攞假黎掉啦!不過黎生又真係幾型,祝福黎生同你出年有個真正的父親節

男爵府

BK Milk勳章

Sammy1981 發表於 12-6-18 13:51
多謝你!
希望隻股快啲上巿啦
快啦快啦,好快上市,只要做好功課就可以架啦

男爵府

BK Milk勳章

Sammy1981 發表於 12-6-19 13:00
黎生的回應,就係一早打比銀行cut card!
仲比銀行問係咪有咩問題,點解要cut card!
黎生又開始唔開心mou ...
黎生咁大男人又要面,依家叫佢CUT CARD梗係唔LIKE 啦,個細佬又係痴痴地,扮大佬都有,好彩個MANAGER 醒目打黎問下先姐,有冇就叫個細佬自己硬番,咪再搵著數

首頁

尾頁

跳至