婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

chingching_ma 發表於 12-3-23 22:13
第一..我無當自己仔女係寶,,當動物係草..叫我老公同佢沖涼..我老公唔洗做呀??好得閒呀??
第二..無錯..佢係 ...

第二點真係其實你99無責任煮野俾你食, 由你大肚到你坐月都對你照顧有加, 咩都識答你, 仲識煲薑醋架, 你嫁佢個仔唔係嫁俾佢,我承認你99對你不聞不聞又好似唔似一般99咁關心個孫,不過可能係佢唔想比人話佢咩都管住曬,倚老賣老,可能呢個post變成我的霸道99, 再講, 你話要儲錢先同99住,咁佢有無say no啊?

子爵府

BaoYue_BaoKun 發表於 12-3-23 23:40
你呢個case 係老公冇用 搵得小 唔關奶奶事囉

仲有蟲蟲游得特別快, domdom(如有)又唔work

子爵府

樓主, 呢度咁多人都話你,好心你就反省下先啦

子爵府

chingching_ma 發表於 12-3-24 14:48
我無話我99所有野都唔好..只係我無講..
但你地個個只係針對我講果dd野,,而不停甘鬧又好岩ma??
你地個個都 ...

但你地個個只係針對我講果dd野,,而不停甘鬧又好岩ma??咁我地係唔知你咁多,不過你打出黎呻個part又真係你唔岩既多波不喜任插

子爵府

chingching_ma 發表於 12-3-24 16:03
回覆 米腸 的帖子

我老公唔係搵好多ga咋..只係1k..俾左甘多出黎有淨ge都係想儲多個錢俾個囡姐 ...

你成日都話要儲多個錢俾個囡,你個女有幾大啊,d錢洗左迷又儲過囉,依家攬住d錢又唔搵屋搬,住係人地度又係度彈三彈四

BabyEcho  小心人財兩空呀  發表於 12-3-24 17:55
米腸  嚇得我丫~仲以為做咩事比人話..睇真d...原來........  發表於 12-3-24 17:49
chingching_ma  甘d錢洗左落搬屋又點洗落丫囡度?  發表於 12-3-24 17:48

子爵府

回覆 gladyslwl 的帖子

米腸 嚇得我丫~仲以為做咩事比人話..睇真d...原來........ 發表於 5 分鐘前

chingching_ma 甘d錢洗左落搬屋又點洗落丫囡度? 發表於 7 分鐘前

sorry, 米腸, 嚇親你, 呵返,
chingchingma, 無人叫你有10k就租間10k既屋, 知唔知咩叫量入為出, 你可以分配自己d錢點洗既姐, 呢d野唔洗人教下?

子爵府

chingching_ma 甘大家中意大家而又意外有左唔通唔要? 發表於 半小時前

點意外法啊?自己都未獨立, 仲生?唔係叫你落左佢, 而係話你搞之前無諗後果就搞,domdom都唔係100%避孕啦, 搞得黎就預左會有bb, 咁有左你地兩公婆又係迷搞得掂d開支? 計唔掂就唔好搞, 而唔係依家咁意外有左又搞唔掂要住99度仲彈三彈四

首頁

尾頁

跳至