自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

peas 發表於 22-9-15 17:27
唔知仲有冇得訂呢?我女都鐘意佢

Linabell而家可以入園購買,數量不限

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

張胡太太 發表於 22-9-15 16:44
家中少女今年大學畢業,幾個月前已經想幫佢整個畢業公仔,當未諗到用乜公仔,我就走去整咗件袍仔及領巾先, ...

請問你的貝兒是s碼嗎?

公爵府

張胡太太 發表於 22-11-3 23:14
我唔清楚係乜碼,公仔既長度約18吋左右

可能我說得不清楚,我的意思是件貝兒畢業袍是否S碼

首頁

尾頁

跳至