影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

haileymama 發表於 16-10-14 10:43
唔好睇,賣黎把鬼咩

其實講黎講去,得大鼻同HAHA有咁既需要做落去

老虎而家出左首國語歌tim 呀,大陸有咩頒獎典禮都叫佢去,佢係大陸都叫做站穩陣腳,返多去幾年,搵埋都應該夠過世啦。

俊河可以做返舞台劇,再拍下d講食嘅綜藝,應該仲有得做下。

Haha無左劉神,完全唔知自己做乜,成日又話自己怕醜,睇佢上2年同姜東虎做果套綜藝就知佢唔掂。

池石鎮,無劉神,佢應該會係韓國綜藝消失,佢返去炒股仲好啦。

水晶宮

諗諗下,都係明秀最叻叻,因為佢娶左個有成棟診所嘅醫生老婆

水晶宮

https://hk.celebrity.yahoo.com/%E9%9F%93%E5%9C%8B%E8%97%9D%E4%BA%BA%E5%9A%B4%E6%B3%B0%E9%9B%84%E6%B6%89%E5%AB%8C%E6%80%A7%E4%BA%A4%E6%98%93%E8%A2%AB%E7%A7%BB%E9%80%81%E6%AA%A2%E5%AF%9F%E9%99%A2-023207100.html

韓國藝人嚴泰雄今年7月被一名按摩院工作人員指控性侵,警方在調查後發現嚴泰雄雖然沒有性侵嫌疑,但卻存在性交易嫌疑,因此在今天以起訴意見將此案移交給了檢察院。

據警方工作人員透露,報案人聲稱今年1月在某按摩院遭到了嚴泰雄性侵,但是警方經過調查發現報案人是與按摩院老闆共某,以詐取錢財為目標而誣告的嚴泰雄。另外,警方也查出嚴泰雄雖然不存在性侵嫌疑,但卻涉嫌進行性交易,此案已由警方已送至檢察院,警方對檢方的建議是以性交易罪對嚴泰雄提出起訴。

嚴泰雄的經紀公司今天對嚴泰雄涉嫌性交易一事作出回應,稱公司還沒有得到任何通報,因此還無法就此事作出任何回應。

許雪熙/文 版權所有Mydaily禁止轉載

水晶宮

haileymama 發表於 16-10-14 12:01
咁即係叫G?
果然係男人,仲要係個老婆大住肚先搞

你話吖,睇佢做超人果時怕怕醜醜,個老婆又對佢好好,以為佢都應該係好男人。

點知一樣出去滾

水晶宮

我前幾日先係到諗,你個傻仔石逃稅攪到而家先出返來得一個綜藝。

傻洪哲,吉都一樣。

Andy 同Tony 直頭無左影。

我個闖下有天,仲要有成3個女人出來話同佢有關係,佢出返來都應該唔多掂

水晶宮

禾想換哂d 頭像呀, 但禾唔記左點整到佢連播.

之前係有條link 可以放哂d 相入去就ok, 但禾搵唔返條link

水晶宮

haileymama 發表於 16-10-14 12:26
出返黎,得唔得,都好難講嘅,無事發生,都有機會上唔返

不過咁,好彩佢服緊役,希望可以再丟淡啲,出黎 ...
係囉,
一來就來3 個女仔,

雖然而家話取消哂佢性侵, 但唔排除佢地係有性交易.

叫G, 仲要次次係廁所,

你話點可以令人忘記?

水晶宮

haileymama 發表於 16-10-14 12:46
http://www.koreastardaily.com/tc/news/84780

如果5隻一齊去最好
你話幾邪,
今朝講完ANDY, 而家就出現

水晶宮

fatdenden 發表於 16-10-17 10:53
病到周身骨痛~

轉天氣, 大家都小心身體~~~

幾驚你唔曉返來哇, 担心C 禾喇
你又作病? 小心起咳咳呀,

記得帶多條絲巾, 有時坐巴士真係凍到薑左架

水晶宮

fatdenden 發表於 16-10-17 10:51
http://gifmaker.me/

呢個都得
整完
但條BANNER 點樣可以改細D 相嘅SIZE, 等我可以3,4 相放埋一齊?

水晶宮

haileymama 發表於 16-10-17 12:23
咁勁無得較細啲咩?

that's why我大熱天都係skinny長褲返工
我有時冬天會凍到打唔到字, 要用披肩遮埋對手架

水晶宮

fatdenden 發表於 16-10-17 12:18
小畫家都可以RESIZE相~~
即係要自己RESIZE 哂D 相, 先可以做BANNER?
好覆雜

水晶宮

wing2212 發表於 16-10-20 09:28

我都諗住post 上來比樓主tim

水晶宮

GARY 退出RM

水晶宮

見好就收永遠最值得人懷念。

何解要勉強大家。

RM最出名係撕名牌,而家個個都跑唔郁,都唔可以再撕名牌,又何必呢⋯⋯

水晶宮

你個文寶寶真係頂佢唔順,成日停頓諗野。

後面又CG左d電腦綠色千字文代表佢run緊佢個腦,笑到我肚痛

水晶宮

後面又CG左d電腦綠色千字文代表佢run緊佢個腦,笑到我肚痛

水晶宮

首頁

尾頁

跳至