想生BB

跳至

首頁
45678...13

尾頁

大宅

scytsin 發表於 11-4-12 01:07
雖然有線,但比之前淺左wor, 好飄忽,試過無線,但可能之前飲得多水,如果飲少d水,條線會明顯d! ...

因為始終紅D係驗排卵而唔係驗孕(純粹個人認為), 所以好多因素會影響判斷係咪BINGO咗. 唔好放棄繼續check喇, 祝妳一日深過一日.

唔駛太介意紅D線嘅深淺, 其實最緊要係個結果, 一定得嘅! 祝BINGO呀!

大宅

waynewy827 發表於 11-4-11 22:02
我禽日(DAY 25) 直頭係M痛FEEL....勁辛苦!!!
睇黎今個月M小姐會黎探我啦....
...

Hello waynewy827, 放鬆D~~~ 谷M FEEL都有可能中架嘛, 一日未見到M都仲有機, 唔好太灰心, 加油呀, BINGO咗記得話俾我哋知.

大宅

seababy 發表於 11-4-12 05:10
今日排卵後第4日,琴晚十點就訓左,兩點幾醒過跟住訓反,4點幾又醒,量一量温度,跌左落36.56,琴日都有36.9 ...

seababy, 妳唔好咁緊張住, 體溫係參考作用. 妳今日好似DAY30囉噃, 放鬆D, 一定BINGO嘅, 我支持妳架!

大宅

cksk 發表於 11-4-12 09:03
我都開始緊張埋
我同你係同一day
真係希望齊齊中呀!!

cksk妳中架喇, 放心, 等住聽妳好消息!
照有經驗嘅JM所講, 响排卵後約12日, 就可以每日連續用紅D驗, 如果條線一日深過一日就有可能BINGO, 當然之後梗係要再用綠D或者其他棒棒double confirm吓喇.
祝妳已經BINGO咗! 唔駛買紅D喇

大宅

Bigwhite 發表於 11-4-12 09:56
回覆 ECET6689 的帖子

morning ECET6689, 我都唔知邊日check好呀, 聽日係排卵後第12日, 又係老公生日, 所 ...

Bigwhite, 我陣間去"萬0"或"屈X氏"睇吓大概有邊隻可以啱妳用, 然後話妳知, 跟住大家一齊研究吓喇.

如果妳屋企有紅D, 而妳又囉囉攣想快D知結果嘅, 可以試吓排卵後第12日開始每日連續驗, 聽JM講只要越嚟越深色, 就可能有機會, 不過當然唔係100%作準, 到真係夠期驗BINGO嗰D日子, 就要用棒棒check. 祝妳BINGO呀!

大宅

scytsin 發表於 11-4-12 11:54
Ritachan, 綠d無料到!白雪雪,但紅d同我排egg果日一樣深!早上check吾知會吾會無甘accurate! ...

scytsin, 照計數妳好似係15/4 DAY1, 咁如果妳想快D知結果, 有冇打算用M前4-5日已經可以驗BINGO嘅棒棒試吓check呢, 放鬆D, 我支持妳呀!

大宅

ritachan222 發表於 11-4-12 11:45
條線一日唔深過50%,,我都唔會有咩期望囉,,,,尋晚都係得20%左右,,,, 今日係排egg後第12日,,起身我冇check ...

ritachan, 加油呀, 就嚟派彩架喇, 我等妳宣佈好消息架.
如果妳覺得驗紅D有壓力就唔好驗住喇, 順其自然, 等M唔嚟再驗BINGO囉,
時間總會過, 到時就會知結果, 無論點都撐妳呀!

大宅

Msly 發表於 11-4-12 10:31
今日又又試驗,未有,好失望x10000000
預計呢2日來M,最快20幾號先可以開始do~~~~

Msly, 好快到妳架喇, 祝妳今個CYCLE得咗.
妳嘅CYCLE咁飄忽, 話唔定中咗未check到啫, 一定要抱有希望呀!

大宅

knababy 發表於 11-4-12 18:19
仲有 3 日, 你會繼續等到期先驗定會早 d 驗呀? 我好心急, 想早少少 check 吓呀...
...

Hello knababy, 有幾種可以聲稱M前4-5日驗, 妳如果囉囉攣想知結果可以試吓"Clearblue Digital", "Sure & Quick Plus"等等...

大宅

lengkwan 發表於 11-4-12 21:38
今日喺萬0見到有CLEARBLUE,賣$69!!!

lengkwan, 妳意思係Clearblue Digital有顯示preg咗幾多星期嗰隻? 咁抵, 點解我今日下畫睇嗰間成$78, 唔通間間"萬0"唔同價錢嘅? (不過買兩支有15%off, 但又唔想一次過買兩支)

knababy  兩支有 15% off, 仲平喎~  發表於 11-4-12 21:58

大宅

ritachan222 發表於 11-4-12 21:44
張相影得好差,,真實既線其實係深過張相架,,,有30-40%深,,比尋日深左20%,,,好緊張~~ ...

唉, 心情真係好忐忑不安, 我想話呢其實我都有少少驚, 唔敢驗紅D, 綠D, 棒棒...我上個月已經試過用'準快易'响M前幾日驗過, 結果緊係無中喇, 今個CYCLE我仲有幾日開估喇, 心跳得好快, 好緊張~~~

knababy  祝早孕 ^^  發表於 11-4-12 22:06

大宅

lengkwan 發表於 11-4-12 21:56
我喺荔枝角個間!肯定係$69!我仲買咗支!啱啱再CHECK。。。顯示"REGNANT3+"了!!!
我第一次CH ...

lengkwan, 我都好想呢次支棒棒顯示話俾我知BINGO咗呀

大宅

lengkwan 發表於 11-4-12 22:03
thank you knababy!!

講真,BINGO同M到嘅症狀都好似!真係好難估!

我依家嘅感覺就係谷得好勁嘅M FEEL, 心情1516

knababy  me2 me2... 我 1st try 唔知頭唔知路仲衰   發表於 11-4-12 22:08

大宅

knababy 發表於 11-4-12 22:05
咁想問吓... 分泌會唔會唔同架? 我呢兩日有 d 好杰嘅分泌物, 以前 M 前又唔多覺... ...

knababy, 我想問吓妳谷M感覺嘅同時, 係咪間唔中好似有D嘢想流出嚟咁嘅感覺架? 我成日要去"莊"吓係咩嘢, 妳係咪咁架?

大宅

knababy 發表於 11-4-12 22:28
我就成個下腹奄奄痛 (似M痛) + 腰痛... 仲有坐完一輪起身下半身好 "聚"...

無錯呀, 我都係谷M一樣咁陰D陰D痛, 但我就係企得耐嗰時, 下腹就會有好yuen好"聚"嘅感覺, 要即刻坐低休息吓.

大宅

嘩, 好熱鬧WOR, 冇上網一個朝早即刻要追番幾版POST, 好掛住妳哋呀!!!

大宅

CarmenSin 發表於 11-4-13 06:59
放鬆啲啦~~~BB喺你個肚到架喇^^

妳都係呀! 妳嘅小BABY已經响妳個肚入面喇

大宅

seababy 發表於 11-4-13 12:40
點解今日唔見ETEC6689既?

報到!!!

大宅

seababy 發表於 11-4-13 07:40
ETEC6689,
我都有分泌,平時夜晚沖完涼至第二朝一定好乾爽,但琴晚訓訓下好似有啲想流出黎,去廁所抹下有啲 ...

seababy, 想請問妳之前陀阿仔BINGO嗰時, 有冇呢D黃色分泌架?
我曾經有兩日有咁情況, 而家接近派彩呢兩日就成日流D比較之前透明嘅分泌, 我都唔知即係代表咩?

大宅

knababy 發表於 11-4-13 13:53
報告! 岩岩去完萬寧, 都係 $78, 兩件 85 折

好緊張呀! 祝妳BINGO!!! 記得話我哋知結果呀, 等妳呀!!!

首頁
45678...13

尾頁

跳至