論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 為你的bun bun 印印算命

fsforth,
請幫忙計算:
印印,
1979年1月21日

Thanks a lot!!!

別墅

hi fsforth,

麻煩你睇o下呢個:

1) 21 Jan 1979

唔該哂!!

別墅

fsforth,

我的工人1979年1月21日出生, 請問佢好唔好? 同什麼生肖相沖?

別墅

Hi Hi fsforth,

輪到我未呀????? 我果個係印印!!! :-( :-(

lulucns 寫道:
fsforth,

我的工人1979年1月21日出生, 請問佢好唔好? 同什麼生肖相沖?[/quote]

別墅

我剛同佢續咗約啫, 咁呢兩年咪要睇得實D

fsforth 寫道:
朋友多, 無紀律
lulucns 寫道:

lulucns 寫道:
fsforth,

我的工人1979年1月21日出生, 請問佢好唔好? 同什麼生肖相沖?
[/quote][/quote]

別墅

fsforth,

仲可否講多d, 佢開頭做得幾好, 不過有時我都不喜歡佢駁嘴, 現在就好多時冇記. 唉

fsforth 寫道:
又未必咁快出事, 08-09年機會高D, 到時都完約啦!
lulucns 寫道:

fsforth 寫道:
朋友多, 無紀律[quote]
lulucns 寫道:

lulucns 寫道:
fsforth,

[/quote][/quote][/quote][/quote]

別墅

fsforth,

仲可否講詳細d, 佢開頭做得幾好, 不過有時我都不喜歡佢駁嘴, 現在就好多時冇記性. 唉!擔心佢出年唔聽話, 08-09年會否失控

fsforth 寫道:
又未必咁快出事, 08-09年機會高D, 到時都完約啦!
lulucns 寫道:

fsforth 寫道:
朋友多, 無紀律[quote]
lulucns 寫道:

lulucns 寫道:
fsforth,

[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]

首頁

尾頁

跳至