想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 raebykciv 的帖子

u also day day DODO ah?? me too ah!!!

i think that's why we are BINGO ah!!

JM, u should try try woh!!!!

raebykciv  YEAH....GIVE ME FIVE!!!  發表於 11-4-21 10:04

大宅

回覆 scytsin 的帖子

起碼我同raebykciv都成功咗喎!

你同老公講。。。都係四日啫!分分鐘之後嗰年都無得DODO㗎喇!

大宅

回覆 ECET6689 的帖子

嘩!好抌本呀!!!一定得!!!傳啲旺氣比你先!

大宅

咁你有無DODO呀?

大宅

受精後著床係會有少少痛㗎!!!

大宅

scytsin 唔係氹你開心,我BINGO之前都係去廁所時有少少啡啡紅紅嘅印,以為嚟M!點知每次去廁所都無M喎!兩日後就CHECK道BINGO了!!!祝你早日BINGO!!!!

大宅

我嗰日做班TPE SPLIT, 成晚去廁所CHECK住啲M,最後都無嚟,RETURN仲要做FCL UPGRADE 客,好彩啲客無乜食,但係STOW BLUE DRAWER 嘅時候都覺得個肚有少少痛!你飛嘅時要小心用力,盡量唔好用陰力!

大宅

未㗎!我CYCLE28,嗰日係DAY28/29!但係我過台北CHECK到體溫高少少,要耳探!好彩唔係高好多!跟住返香港CHECK棒棒又無反應,係之後粒G再CHECK就見到淺線!再買支CLEARBLUE DigITAL就CHECK到BINGO喇!!之後PORT SICK再去醫生攞CERT。。。而家仲係SL中!!仲未DECLARE!

大宅

我覺得一開始唔好用CLEARBLUE,因為都幾貴下!你可以用綠D或者買萬0牌,平少少!我覺得你可以過兩日先CHECK,因為如果遲排卵或著床嘅話可能遲啲先CHECK到BINGO㗎!

大宅

how long have u been married?

大宅

scytsin!! relax 係有用嘅!仲要係雙方喎!唔好CHECK紅D啦!你啲M咁準,洗乜CHECK吖!

我琴日見到閃閃了!!!大家要努力!!!

大宅

係呀!聽到心跳聲,好快㗎!!我估要12W先照到GENDER!我而家實際係9W3D!兩個禮拜後CHECK唐氏,真係過咗一關又一關!我仲未敢剪頭髮呀!

scytsin  點解唔可以CUT HAIR?  發表於 11-5-17 21:43
ECET6689  lengkwan, 祝BB健健康康!一切順順利利!  發表於 11-5-17 21:09

大宅

回覆 lengkwan 的帖子

我想照埋OSCAR先CUT!JUST IN CASE~~
ECET,你慢慢調理好身體!一定會同scytsin and other JMs BINGO!

首頁

尾頁

跳至