想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 統計 - 未有bb 想有bb bk姊妹上來簽名

hello, 我已有個女-14月大, 現想再有, try

別墅

hi, baby2baby, 我聽說若生了1個, 隔得耐好難有第2個, 咁唸住1次辛苦囉, 都try了3 months, 大家努力呀!! ~ 快D Bingo.
baby2baby 寫道:
ms-apple,
嘩! 你o禁怏再想生第2 個, 即係話你現在好enjoy 啦! 恨死大家啦!
attention! ms-apple your no. is 41

別墅

AGREE
小寶貝兒 寫道:
edea,
不如將呢個topic釘係版頭, 當我地呢批人有人中左既時候就上黎係後面加返預產期幾時都好丫~~~
大家話好唔好丫~

別墅

Carlew,
恭喜晒呀, 你係day幾test知到bingo架? 等日子好大壓力呀.
and: 不如你post預產日在list裡, 到時大家都有預產日, 想

別墅

各位好, 我係41)ms-apple, 今早check ~ bingo

別墅

hi, 05)miffymiffy, 15)maiv118, 13)jjwmkk, 14)binlnlay, 51)狗媽媽, 44)wan_sosin, 64)edenho2000, 先多謝妳們的祝福,
在此亦希望大家早日bingo.

別墅

Re: 統計-未有bb 想有bb bk姊妹上來簽名

bb有問題小產了 :-( , 唯有再努力.

===UPDATE===

01) babychin (我試左2個月, 唔係好盡力, 我係01, 排隊bingo 應該都係我第1)
02) baby2baby (今個cycle 未開始排卵 now 一個 "等"字)
03) sasami
* 04) carlew (已bingo~ ^^) <--- Congratulations!
05) miffymiffy (我係05, 係咪"零舍快", 等左3年, 超級唔盡力~) [投 - jjwmkk]
06) cascades
07) keroro_ct
08) kennisip [投 - jjwmkk](c啦,我得個"白",咪乜都冇,唔制, 等左半年∼)
09) jessica (簽完名就會有bb? <---咁好.?!)
10) lai88 (試左兩年半喇 )
11) may (14)
12) MiGong (實易實易, 應該好易中啦! *33歲, 試了4個月*)
* 13) jjwmkk (已 bingo! 多謝o西!!) <--- Congratulations!
14) bainlnlay (雖然我排"14", 但我呢

首頁

尾頁

跳至