跳至

首頁

尾頁

大宅

thx~~ pinky~~
我一直都想在這邊開返個topic架喇~~ 但未confirm又唔敢開住囉~~
現在confirm了....太好喇~~ 又可以同咁多位BB玩喇~~:D

原文章由 pinky00110 於 07-7-20 11:23 發表
錦繡大會之水著派對
日期: 2007年7月29日 (星期日)
時間: 要睇主人家喇 (2:00)
地點: 元朗錦繡chris_11家
人數: 約20人 (現在已有17大人+1小朋友+12BB+3車)

1) shirleytong + 學儒仔
2) angelhon + 晴晴 ...

大宅

咁仲有咩其他野要準備架?!
水池就應該唔洗水泡啦 ...咁要唔要水槍呀, 其他玩水既用具呀咁呀?!
仲有要唔要游水片架?? 沖身咁點架?? 係咪唔洗架喇??
....好興奮啫....

原文章由 Creamy_mami 於 07-7-20 14:10 發表
我地已經買左泳衣

大宅

yes....madam....

原文章由 suki_pang 於 07-7-20 14:56 發表
你地呀..
玩水還玩水..影相還影相...
小心唔好冷親一班可愛o既 bb 呀...

呢d 時節, 好多bb都病左...
我唔想下一個輪到佢地呀..
知唔知呀 ?!?

唔好因小失大呀 !!!!

大宅

恭喜你考牌成功....

茶葉蛋....wonderful~~ i like it~~
如果唔辛苦...唔麻煩你...食方便, 我冇咩所謂, 都係自在一班BB一齊玩下啫, 最緊要你ok, 你知啦...近日天口超熱, 整野食都咪話唔辛苦架嘛~~ 而且已經要打搞你, 又要你整埋野食, 咁唔好意思架嘛~~

原文章由 CHRIS_11 於 07-7-25 00:20 發表

HIHI...好叻女呀我今次....

喂...不如個日唔好叫外賣LA...我是但整幾個小食算LA....

我想整...NEW YORK CHEESE CAKE 茶葉EGG 三文治 沙律 同CHICKEN WINGS...好冇????

大宅

嘩....尋日玩得好開心呀~~ 但今朝起身周身酸軟...唔想返工~~
BB玩水, 但我地周身汗身, 真係想跳埋落個水池度, 玩完似游左幾個塘咁累, 不過真係好開心~~:mrgreen:
晴晴係第一次落水池, 佢驚都冇驚喎, 下次可以帶佢落泳池....個BB池玩下囉~~
真係好多謝chris既招待, 下次再玩, 都要預埋我喎~~

大宅

我都upload晒d相喇~~
http://picasaweb.google.com/happybs0611/729Angelhon

首頁

尾頁

跳至