親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆 ahmama 的帖子

我都係经Expedia 訂了3晚酒店,入住時間8 月28至30,1晚Moevenpick Hotel , 2 晚 W Hotel ,都是寫不可取消,但打去Expedia hotline , 服務好好,話幫我去同酒店傾可否無條件取消,昨天moevenpick Hotel 即覆因曼谷局勢緊張為顧客安全,所以今次可以免費取消,非常好,但W Hotel 只肯extend 到31/10,作為一間國際五星级酒店,太没人情味,因我也有1位小朋友同行,現在再同W hotel商討 ,如果可以退一半也好

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆 c9c9c9 的帖子

多謝,小朋友無得去已經唔開心,現在唯有將損失減至最少

侯爵府

回覆 yp26 的帖子

我記得妳好似同我差不多時間出發,我坐emirates ,直接同航空公司訂,每張取消扣500元手續費

侯爵府

回覆 yp26 的帖子

我28/8 晚上9:50 分机

侯爵府

回覆 c9c9c9 的帖子

多謝妳的支持,剛剛致電Expedia, 透過客戶服務員联络酒店希望 W hotel 酒店能罸我penalty, 给我取消,因我不想延期,最後客戶服務員立刻打電話到bangkok W hotel, 叫我hold 住條,唔好收線,最後經Expedia 努力,终於酒店肯無條件取消,真的很開心,我之前係agoda 的fans ,第一次經Expedia , 經過這次,佢地的customer services 非常之好,我會轉會

侯爵府

回覆 nkm11 的帖子

電話正確,妳要選擇cancel 就直接接到客戶服務員,我都問佢情況,佢話昨天好多酒店唔肯cancel只肯延期,但當有第2次炸彈,好多酒店已經開會決定可以free cancel

侯爵府

回覆 gowu 的帖子

咁多, 幾晚酒店,再努力

侯爵府

回覆 gowu 的帖子

邊間酒店咁不近人情

侯爵府

回覆 gowu 的帖子

Good News

首頁

尾頁

跳至