跳至

首頁

尾頁

複式洋房

錦繡大會之水著派對
日期: 2007年7月29日 (星期日)

時間: 要睇主人家喇 (2:00)
地點: 元朗錦繡chris_11家
人數: 約20人 (現在已有17大人+1小朋友+11BB+3車)

1) shirleytong + 學儒仔
2) angelhon + 晴晴 + 老公
3) kylieman + trinity............................車
4) pcbb + 子霖 + 老公 ......................... 車
5) pinky00110 + 朗朗
6) be + 思思....................................車
7) FannyLee1108 + 禧禧
8) karenleung + 願願
9) Creamy_mami + 小伸 + 老公 + 彤彤
10) jessica2004 + 小遠子
11)jazzcnl+BB
12) mandynuen1028 + 澄澄
13) olimo + momo~~我還來得及報名嗎 ?1a 1
14) happybanana+老公+Double仔....車...can we join?
阿仔叫Double CHAN,皆因爸爸媽媽都係陳氏一族啊.. ;-),多左個小公主叫Luna CHAN, CHANCHANHOME呢個家好似月亮咁完滿了.

複式洋房

我們會應該會"char"車, 請問你形容的泊車地方會抄牌嗎?泊車收費如何?
Thanks for your info. :lol:
阿仔叫Double CHAN,皆因爸爸媽媽都係陳氏一族啊.. ;-),多左個小公主叫Luna CHAN, CHANCHANHOME呢個家好似月亮咁完滿了.

複式洋房

Chris,

唔該哂, 如果唔迷路, 我們會2:00p.m.左右到. 呢個係我mobile no.: 95507885. 唔介意, 請SMS你個mobile no.俾我, 以防萬一. Many thanks.

原文章由 CHRIS_11 於 07-7-27 23:46 發表
應該唔近la>..我住近市中心...佢地住個d多數好遠...因為個d先夠大(花園)嗎!

複式洋房

Chris,
多謝哂你, Double仔玩得好好好開心, 返來仲好好瞓tim. 有機會下次一齊再玩過.

首頁

尾頁

跳至