想生BB

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

引用:Quote:原帖由 scgift 於 14-01-03 發表本帖

原帖由 milliesoup 於 15-01-28 發表
我想請問扶陽養生館的艾條會好大煙嗎?我尋晚試左,不過係另一牌子嘅婦科艾條,一路點一路出白煙,已經用衫 ...
我用埋佢既艾灸帶,冇咩煙出嫁,不過間屋都會有陣味,同埋佢既艾灸盒可調校大細火力,開細d,煙又少d

伯爵府

引用:Quote:原帖由 ilovedancendanc 於 15-01-28

陣味可以接受嗎?我尋日試果隻,似係插左四支煙喺自己條腰

我都覺得自己係煙產咁呀,做完後間屋同個人都勁嗅,初初就嗅到想死,慣左就好d啦,不過呢d係大藥既煙,唔係有害所以都忍下

伯爵府

引用:Quote:原帖由 ilovedancendanc 於 15-01-28

其實我都係怕有害咋,因為太似吸二手煙😆試過匿埋喺廁所閂門開抽氣扇,不過有窒息嘅感覺,哈哈⋯我 ...
你可以去淘寶搵單桂敏間舖,我幫佢買艾柱的。另外菇網search單桂敏會搵到佢個blog,佢有好多病人分享病例,同有教點做艾灸,佢講過艾灸時既煙係無害,因為係艾草燒出黎既,唔係香煙尼古丁既有害物質

伯爵府

引用:回覆 ilovedancendanc 的帖子你好,請問你

原帖由 shong105 於 16-04-03 發表
回覆 ilovedancendanc 的帖子

你好,請問你在那裡買單醫師的艾藥?我怕淘寶有假貨。。。
我係單醫師淘寶間野度買,不過佢而家貴到飛起

伯爵府

引用:回覆 ilovedancendanc 的帖子你好,請問你

单桂敏艾灸单桂敏 http://tb.cn/tMac5Zx
單桂敏淘寶

伯爵府

引用:上淘寶搵到好多間 單桂敏, 唔好邊間先係正

原帖由 happyyee 於 16-04-03 發表
上淘寶搵到好多間 單桂敏, 唔好邊間先係正品
单桂敏艾灸单桂敏 http://tb.cn/tMac5Zx

伯爵府

我而家係呢間買,質素唔差,價錢合理

吾艾品牌健康生活用品 http://tb.cn/K5ub5Zx

伯爵府

引用:上淘寶搵到好多間 單桂敏, 唔好邊間先係正

原帖由 happyyee 於 16-04-03 發表
上淘寶搵到好多間 單桂敏, 唔好邊間先係正品
我而家係呢間買,質素唔差,價錢合理

吾艾品牌健康生活用品 http://tb.cn/K5ub5Zx

伯爵府

回覆樓主:

我以前都有做艾炙,但又唔可以日日艾,早出晚歸,無時間艾。想問係咪有艾灸貼,其實貼有冇效呢?如果得,就返工時貼住艾。有時間先返屋企做艾灸

伯爵府

scgift 發表於 16-9-18 21:54
有艾灸貼,不過我冇試過。

你係咪都係淘寶個間扶x買?我見佢有艾灸貼,係暖宮用既,但唔知可唔可以貼腰背

伯爵府

chelaulau 發表於 17-9-27 21:22
燒完仲咁完整嘅?我係咪用錯左

無錯,係咁架

首頁

尾頁

跳至