跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

原文章由 PARROTMUM 於 08-9-25 17:16 發表

你又唔問下我

你又唔話我知!
我想住我唔問你地都會提我的呀!明知我輪畫!
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

原文章由 Almaz 於 08-9-25 19:17 發表

表已於幾天前填好了.但我找不到畢業證書,不過有6年班下學期的成績表,應該沒問題.我自己去呀!請了半天假.會多人嗎?照理這不是熱門學校,應該不會很多人吧. ...

應該唔會掛!

珍珠宮

原文章由 PARROTMUM 於 08-9-26 10:50 發表

我交完表啦, 冇回郵信封, 方王都有得賣比你, 但可能成本就.......

你今朝唔問我呀!我有多一個未寫地址的, 因為唔知要幾多個!hehe!

珍珠宮

原文章由 choyke 於 08-9-26 10:37 發表
交完表啦。安心等啦。今朝要排左1個鐘。10點幾前已有幾十人。嘩。好大競爭呀。算啦。交左就等啦。

要排隊?

我今朝8點半鐘去交表, 他都收我的表!

珍珠宮

東華收左阿女了!

珍珠宮

原文章由 maggie0043 於 08-11-24 10:17 發表

咁即係唔洗親自去學校睇呀?

唔洗返工想早d知結果緊係要去看啦!
要返工就等一係等電話,一係打去問啦!

珍珠宮

原文章由 maggie0043 於 08-11-24 11:12 發表

咦~~佢叫我星期三去註冊呀....我會星期三去(睇下洗唔洗帶小朋友,如果唔洗就我媽咪幫我去學校註冊)

你星期四去呀?

註冊唔駛帶小朋友, 不過一定要家長本人喎,要簽文件, 要係上次交FORM的那個家長!

珍珠宮

原帖由 jackieman 於 09-1-7 21:20 發表
me too.加油呀

加油呀!祝心想事成!

珍珠宮

原帖由 babyellow 於 10-9-28 20:20 發表
嘩~乜兩年前的post有人拎番出黎...
咁啱今年我個囡都要揀小學...
我都係會跟呀仔一樣報華都鄭任安

me too, 2年前又有我份, 2年後又有我份!哈哈!

首頁

尾頁

跳至