婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 6

大宅

引用:真係慘絕人寰!原來b女早產係某人做成!佢

原帖由 Sammy1981 於 12-07-31 發表
真係慘絕人寰!原來b女早產係某人做成!佢竟然日日去飲崩大碗!不停食蕉,唔食飯!又煙又酒!根本唔想b女出 ...
崩大碗又煙又酒呢個唔係正常人類!真想叫佢去屎咗佢!可能某人想快D整走B女,好追多個仔!:;pppp:長子無腦㗎?

SillyPigPig  我真心希望佢因為咁而搞壞咗身體, 不能再生育...反正都唔慌會教好個b  發表於 12-8-1 10:21

大宅

引用:如果我係某人,有800尺住又五使自己繳租,

原帖由 may273815238 於 12-08-01 發表
如果我係某人,有800尺住又五使自己繳租,真係感恩;
如果我係某人,有個甘富貴甘識做既吖嫂,我會好開心; ...
寫得好好,我都係咁認為!某人太不知足!

大宅

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 6

Mi,講真,唔多希望你同黎生去理太多某人夫婦嘅事!就算幾心痛,都收埋係個心度!如果理咗,某夫婦又會認為B女係對付你同黎生嘅秘密武器!!同埋以某夫婦甘狼屎嘅手段,到頭來傷害咗你或優質股點算??有某人99係度,仲未至於要你同黎生出面!!仲有,B女流住父母嘅血,品性都可能會一樣!而家細可能冇得耍手段,難保第時會否俾某人梭擺而去傷害到你o地同優質股!(我身邊有親戚細路便是如此,可以話十幾歲女都味到,心計比職場女人仲勁!)為咗優質股,現時做乜都要諗多一步!至於物品,小小心意便是,如果長期供應,某人又會覺得有機可圖!!因為被傷害過,因為被踐踏過,因為被某人計算過,你同黎生都係睇定D再出手!!或者每個月俾某人99錢時,再俾2000小朋友買奶粉,尿片,夠用㗎啦,我自己小朋友現時8個幾月,用日本進口用品都唔超2000蚊!俾多人o地起貪諗!所以樣樣小小心意就係啦!現時都係好好安胎,食多D,瞓多D!你同黎生,型仔爹哋同靚靚媽咪個個心哋咁好,真係唔好再俾機會某人計算到而捉住同情心理去利用!

wifeki    發表於 12-8-1 13:39

大宅

正一一對畜牲!唔配做人!B女真係陰公!

大宅

真心燉B女心痛,投胎係呢對咁嘅父母度!作為一個媽媽,可以如斯自私同無責任心,真枉為母親!如果,你上嚟嗦料,唔該你同你個"有出息"嘅丈夫反省,究竟你哋仲稱唔稱得上係人?!25000再加60萬,唔使供樓,咁都養唔掂一個個0都冇嘅人仔?有冇咁誇張?

首頁

尾頁

跳至