想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 剛小產, 又要重頭來過...

小維尼

你好呀,我都在0705媽媽會出現過,不過小b走左,我仲好傷心,常日喊,常日唸,好唔捨得,因為小b得來不易,我依家仲好癲,希望時間可以沖淡喇 :-( :-(

大家努力

複式洋房

Hi 小維尼 & all

你唔知架喇,我係不育的高齡一族,好辛苦使好多錢先搞掂,
依家小b走左,唔知仲有無機會有,你就知我有幾傷心 :-( :-(

你要小心調理,我開始食補品及中醫,希望快d recover lar.....

複式洋房

小維尼 ,oiluen & all

我真係唔知有無機會再有,如果有左都會好擔心,10個月都有危險...........真係好鬼驚呀

你地點補身,鹿茸可以食得密嗎??

複式洋房

Hi all

點解甘多人10月小產架 ?-( 請問你地幾大呀?係咪頭1胎?
我7日就乾淨喇,我醫生手勢真係好,無痛--身體,
但個心仲記掛住,常日偷偷咸,真你好想有b呀,(發仔寒)
有無人知小產後,是否很難有?

我依家日日食虫草,睇中醫,之前食薑飯,雲耳木耳金針蒸雞
1次鹿茸,面色紅潤,中醫都話我身體幾好---touch wood
甘辛苦都係希望上天給我1個健康乖b jar

大家甘唔開心,真係要大家扶持,其他人未必明白,感受當中傷痛.........

複式洋房

NaughtyLuiLui

Happy birthday to.......you.....

係咪有玉照睇呀???正wor.沖下喜都好

複式洋房

大家好,

好耐無上黎,唉---都唔識講,我有時仲好癲,今日有人安慰我幾句,我又忍唔住眼紅紅,掉眼淚.......失禮死人
我從有左,小產都很少出街,我今日出街,我有不安和唔開心的感覺,有時1個人時好想咸,有時又好像無事甘.......
我好怕對住好耐無見,同成班人

我唸過多1輪會好d瓜

複式洋房

Possible

都好耐無出現lo, 成世女最傷心都係這次,我已經好過之前剛剛做完手術,由朝咸到晚,好好多lar,間中癲下,發洩下.......

你要take care

複式洋房

Oiluen

都好wor,大家傾下都好,I always available fm 7-10 pm

[email protected]

複式洋房

jojobb23

請問D&C ???
人地話小產後好快有,各bk姊妹點睇

首頁

尾頁

跳至