自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

seavl 發表於 19-9-27 17:19
請問有小朋友經期有試過只得一次嗎?

話說阿囡12歲,剛今年4月開始第一次M,之前幾個月都係來約一星期到。 ...

好瘦??
我好遲來,亦都唔係個個月有(以前)
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

seavl 發表於 19-9-28 07:50
阿囡現在154Cm,94磅。算正常。一日食好多餐。

唔算太瘦
我F.1常食垃圾食物,到F.3至來,仲要一年幾次。
後來改善飲食、定時作息才開始每月來。

囡囡要少凍品、凍飲,我以前流血塊,有時會貧血暈倒。有冇做運動?身體弱也影響

寶石宮

seavl 發表於 19-9-28 07:59
已經好少飲凍飲。返學我自備午餐比佢,小息食生果。

返左中學要早起6:30,,晚上10點多就訓,每星期跳一 ...

作息飲食健康,咁真係睇中醫調理一下,穩定點會好啲

首頁

尾頁

跳至