興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

引用:羊棧將會多個靚女 +

原帖由 shutupmate415 於 13-02-02 發表
羊棧將會多個靚女
恭喜

我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

水晶宮

年三十 13-15度
新年應該凍, 仲要有雨

凍 ->
雨->

水晶宮

回覆:羊棧嘩鬼樂園~第六十六回

見左醫生,兩邊眼都要剪,剪左都有機會翻發仲可能剪太勁,合唔埋眼

水晶宮

回覆:羊棧嘩鬼樂園~第六十六回

其實,我真係有啲想縮沙

水晶宮

為左方便解釋, 唯有畫副核突圖

嗱, 紅色果啲係眼睫毛, 而我下排啲毛就如圖示, 係打直企, 貼住眼球
睇過幾個眼科, 都話我唔係睫毛倒生, 而係下眼皮向內生, 所以啲毛痴住眼球, 對眼角膜好唔健康
所以要剪啲肉, 即綠色位置
等下眼皮可以微向外翻, 令啲毛唔好貼住

頭先佢就話
會有少少疤痕(不過我戴眼鏡又無乜所謂啦, 都唔會睇到)
但開得深, 疤痕咪可能大啲
同埋可能外翻得多, 咪會好似合唔實對眼咁
腫, 都要最少一星期消腫
同埋, 會有機會翻發
亦有機會剪完後啲眼皮都係翻得唔夠要再做過

水晶宮

引用:Quote:蕃茄薯仔湯+發表於+13-2-4+10:49+為

原帖由 dororo68 於 13-02-04 發表
新年期間妳眼腫有無問題??
本來,我無諗過呢個問題,你地提起我先醒起

仲有係,我後日開始仲要幾晚通宵,返通宵對眼已經會累啲,再加上剛剛搞完,係咪唔係咁好

講開,原來佢係臨時overbook加位比我,忽然咁緊張

所以話政府野,急既佢可以好快,我呢啲就泥盲(佢覺得),排幾次都好快排到

水晶宮

報告

最後都係取消左個booking

不過呢兩日好忙, 無時間上黎羊欄

水晶宮

早晨各位

水晶宮

gemiling 發表於 13-2-14 09:42
Born at 7ish am

弓喜弓喜
同薯妹一樣係3.88kg 呀~~~

水晶宮

gemiling 發表於 13-2-14 09:51
未打得切針未聞氣。就出爐

咁咪好, 快靚正~~

我生完子宮收縮唔好, 落哂藥都仲係ba ba聲, 要响產房留左差不多四個鐘先可以去番產後房...

首頁

尾頁

跳至