跳至

首頁
23456...23

尾頁

男爵府

我做埋小小手尾都pit啦, 今日既excuse係要同阿女睇中醫 ...仲有20分鐘, yeah yeah
原文章由 mama530 於 08-11-19 16:23 發表
Oh Thx Chapman ma......
咁....都係帶 ryan 去番 ifc,
起碼有 Citysuper, Zara...行下....
BTW...我而家已經好想 pit 喇

男爵府

Morning all ....

呢幾日天氣凍左小小, 想問下你地既BB有冇起身有小小鼻水呀? 因為珈珈朝朝都係咁, 可以食乜野幫到手呢? Help!!!

男爵府

我尋晚試過OK喎, 會唔會係你個brower有問題呀? 你段片係乜野format架, e.g. mpeg?
原文章由 BMW 於 08-11-19 22:02 發表
Chapman ma,
Help~~!
I want to upload a movie to youtube. 試左幾次都吾得,Load Load下跳左去無法顕示綱業 Why?我段片吾長架,得1分鐘多d架Jar...知吾知点解会甘??

男爵府

仲有呀, 係屈記有冇Eye-Q賣架?

男爵府

wahahah...我個女打完似打左抑鬱劑多D喎 , 佢掂下都喊架....Kimmy b真係好叻女呀
原文章由 MoJoJoJo 於 08-11-20 09:10 發表
wow 買6送1咁好呀!
我沉日買左一盒, 睇吓 kimmy 肯唔肯食先 :)

btw, kimmy monday 打左針, 好似打左興奮制咁, 你地 b 們有有咁呀?

男爵府

我係指係乜野file, 因為有d video file佢係唔support架, 好似gp3既file就唔得喇...如果一般video file好似mpeg, avi既佢都得...你睇下吖
原文章由 BMW 於 08-11-20 11:24 發表
我無留意個Formet添! 要Mug Format先Load到架?

男爵府

我都冇提呀 ...只係實行左咋
原文章由 BMW 於 08-11-20 12:26 發表
個Kitchen好正AR!可色我屋企無位放。(其実放到的,But我隻老下左命令吾好再買大型玩具返去)

男爵府

冇錯, 大家見我今日冇一早嘈生哂就知啦 ...我要洗心甲面呀 ...BTW, 今日出左部新電話, 個mon好大, 依家用佢睇緊阿女既相, hehe, 好開心呀
原文章由 w2b 於 08-11-20 14:35 發表
lic9,

我地係好低調嘅魔鬼

男爵府

唔洗去架...訂就有架啦 ...Check e-mail啦...
原文章由 lic9 於 08-11-20 15:15 發表
低調到我唔知嘛........我又要去買﹗哈哈~~~~

男爵府

你誤會左我啦, 枝鏡係為對仔女架, 唔係我自己想買架 電話我都唔想買架, 只係想同老公換部新機(即係我既舊機), 咁我唔買新既點可以比我部機佢喎 係咪好有道理呢

係呀, 依家出親街一見到BB野就忍唔到手, 都係小出街為妙呀
原文章由 w2b 於 08-11-20 15:27 發表
Chapman ma,

先兩日有枝新鏡頭, 今日又出新電話, 你仲點算係低調呀?!

我lunch 去左雞仔嘜無啦啦都擺低左1千幾

男爵府

aiya, 好失望呀, 識左你咁耐, 你先睇得出我既真面目呀
原文章由 w2b 於 08-11-20 16:11 發表
ooops....sorry sorry, 睇錯左, 原來你係位真正嘅賢妻良母

男爵府

你係咪指你上次想買既野呀? 如果係既而佢有貨既, 佢都話左比w2b知啦...仲有係下星期我地都會上去一轉架, 到時再幫你立野啦
原文章由 lic9 於 08-11-20 16:14 發表
係咪淨係tea set架咋﹗

其他得唔得架?

男爵府

你段片幾大呀? 如果under 10M, 你e-mail比我, 等我搞吖...
原文章由 BMW 於 08-11-20 22:09 發表
Chapman ma,
I tried several times to upload the movie, but still failed

男爵府

Morning All

終於等到星期五啦

今日做野人都輕鬆D架

男爵府

真係好辛苦喎 ...你試左珍珠muk未呀? Tyler 個daytime sleeping pattern係點架, 講出黎研究下
原文章由 w2b 於 08-11-21 10:36 發表
Morning,

我好痛苦呀! Tyler 晚晚起身1-2次.次次都黎開我地房門大叫媽咪.要我湊番佢返房zzzzz. 有時要我讀書比佢聽, 半夜三更讀書真係想C. 有幾次我讀到訓左, 比Tyler 搖番醒. 佢呢個 problem on and off 都好耐, ...

男爵府

唔係呀, iphone見同事話一般好用, 同埋我都唔洗用手機都成日上到網 , 買左部Anycall i908呀, 鍾意佢thin, 有得飛飛相同埋轉angle, 哈哈, 夠我用囉
原文章由 MoJoJoJo 於 08-11-21 10:47 發表
笑到反肚!!

chapman 媽買左 iphone?

男爵府

Dear all,

黎個預告先:

大家12月28號請唔好約其他人呀, 特別係下晝2-6呀

男爵府

仲有係Canada既澄澄一家會係26號番香港及1號安芝拉會走, 所以揀左個中間日呀地點照舊, 要就位坐緊月既媽咪呀

男爵府

係呀, 係呀, 尋日想拍低Chapman唱歌既片, 點知次次Chapman開始左部機先run, 哈哈, 搞到Chapman start左好多次呀...不過ok啦, 我影相多數都用相機, so far仲玩緊, 個外型幾靚咁囉
原文章由 MoJoJoJo 於 08-11-21 10:57 發表
oo kimmy 爸都係用呢部呀, 佢都話好過 iphone :)
個 camera 幾好但有 d slow
kimmy 笑完先至 chik-charp...

男爵府

你要試下珍珠muk, 幾work架, 你可以去D大間既藥材舖買佢地自己磨既, 可能效果會好D架...仲有呢, Tyler間房係自己瞓? 有冇開小小燈? come被又係點架?
原文章由 w2b 於 08-11-21 11:03 發表
Tyler 8.30pm zzzz, up at 6.30am
日頭11.am - 12.30pm nap. 日頭通常nap 得好lum but 夜晚會扎醒, 大叫 then come to open my door.

我再try 下 Pearl powder 先

首頁
23456...23

尾頁

跳至