夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你都話你老公放左感情落去,佢講既野你又會信得幾多,就算俾個電話你睇,就係唔係等於冇聯絡,大家心裡有數,你仲愛佢就唔好再追問,對你只會一D好處都冇,起碼佢依家肯答應你俾承諾你,..你就要信

瑪瑙宮

xihuan317 發表於 14-7-21 15:42
回覆 fanny3315 的帖子

唉...今晚他放工過來 看看點講先 剛剛去他公司附近同他lunch (已經好耐沒去過)收 ...
打扮自己係好事
夜晚盡量當咩事都冇發生過好似以前咁
當然你一定要俾佢知你條底線去到邊

瑪瑙宮

xihuan317 發表於 14-7-21 16:01

因為之前未發生這件事時傾開話比我三分二糧 我想請姐姐 因為媽咪身體都好差 99又湊 ...
咁唔得喎!!!!
佢有咩開支先,如果唔多條數就唔係咁計啦,要你持家當然係你話事要幾多架啦,仲有BB既開支,你估少野架,3-4千...如果你對BB好既話淨係夠BB用囉
仲有屋企開支點計呀,你又未做野,就算做野都唔可以俾咁少啦,最少都一半啦,要俾番個責任佢,生兒育女佢都有責任"養不教父之過"都未開始就咁樣,唔怪得佢出面玩得咁輕鬆啦

瑪瑙宮

xihuan317 發表於 14-7-21 16:13
系呀!一開始他就系講明會繼續同她吃飯...兩邊都要 系我講到接受吾到要離婚 祝他地幸福 他後面慢慢退讓 可 ...
可以食,不過你都要出席囉

瑪瑙宮

xihuan317 發表於 14-7-21 17:04

我有講阿 一系就我帶埋b一起吃 他當然say no!
係咁我唔會俾佢去囉
點解要咁秘密唔俾得人知呢
就算話係普通朋友,更加唔會收得咁埋
你有冇諗過你身邊既朋友有冇可疑?冇理由唔俾得你知,淨係講個名都可以安心,佢都唔肯,好有問題

xihuan317  我細老公7年 他都唔喜歡同我地朋友見面 同埋fd都有男朋友  發表於 14-7-21 17:49

瑪瑙宮

xihuan317 發表於 14-7-21 16:59

依家比我6000 他自己吃飯搭車比自己屋企家用比保險 一萬左右 搬進去比2/3工資 ...
俾你6000包埋BB.....咁同淨俾3-4K有咩分別.........希望佢到時唔好反口

瑪瑙宮

bbkisskiss 發表於 14-7-21 17:22

冇錯, 做咩要咁大方比佢地去見面食反. 任何聯絡都唔可以啦!! 唔係專制, 因為係佢 ...
咪就係囉,仲要話佢個圈子細,咁真係會令人聯想係大家身邊識得既人....
如果我係我會留意下大家fb既好友動向,睇下佢講既野同其他人match唔match!!!!
我成日都聽到人地講"一個人兩條心唔多架",仲有就係聽過一次好入腦,就係"魔鬼總在細節之間"

xihuan317  最近我查到系他同事T.T  發表於 14-8-4 18:29

瑪瑙宮

引用:回覆 fanny3315 的帖子他好少用fb阿......

原帖由 xihuan317 於 14-07-21 發表

他好少用fb阿......
唔係佢呀,係你地識既朋友當中有冇人講d野怪怪地,同埋去既地方做既野同你老公有d相似,如果係就要留意多d睇下有冇誤會錯人

瑪瑙宮

xihuan317 發表於 14-7-22 12:36
回覆 abcd123456789 的帖子

c6已經答應手機比我看 吃飯拍照了 依家好好觀察他! ...
吃飯拍照會唔會影埋有咩人?

瑪瑙宮

xihuan317 發表於 14-7-22 14:14

系影有咩人一起吃 吃咩野啊
咁樣呀
算啦樓主,你選擇相信佢,就唔好叫佢影相

xihuan317  明白概 間中咯 唔會次次都甘 如果他自動自覺就最好了!  發表於 14-7-22 14:50
xihuan317  明白概 間中咯 唔會次次都甘 如果他自動自覺就最好了!  發表於 14-7-22 14:49

瑪瑙宮

我意思係

相係死既,係唔係真有其人都唔知....
而且佢如果同個女食你都未必會知,
既然你相信佢,唔影好過影,影左可能疑心仲重

瑪瑙宮

xihuan317 發表於 14-7-22 15:20

我都明 他大可同同事lunch影 夜晚拿出來敷衍我
所以先叫你唔好放棄影相
唔好俾佢知你放佢係第一位,如果唔係有排你受
依家開始搵番自己既圈子

首頁

尾頁