自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

回覆樓主:

搵個混血兒嚟比唔太公平,仲要陳冠希係公認神顏靚仔,我諗姜濤都唔敢將自己同冠希比。

Btw,既然咁想比較,下次樓主不如問張國榮定黎明靚仔d,又或者吳彥祖vs陳冠希,陳冠希vs霆鋒,咁樣仲有睇頭

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

菲比108 發表於 21-4-13 22:16
唉。偽人藝人。有邊個唔係做出黎

肯做好過唔做,而家d年輕藝人一味sell貼地sell寸,冇邊個記得教養記得謙虛

珍珠宮

baby7 發表於 21-4-14 08:30
我覺得姜想扮韓仔,但變咗台仔feel

佢一路都係扮台仔,佢最鍾意睇台灣節目,偶像都係台灣嘅小豬,佢之前亦講過想去台灣發展

珍珠宮

doughnut_cyc 發表於 21-4-14 00:19
how about Jeffrey 魏浚笙?
我覺得佢帶點點當年冠A 的味道

我都覺得佢有幾分似陳冠希,但個feel冇佢咁壞

珍珠宮

sheepsheepvo 發表於 21-4-14 13:50
係囉,陳冠希後生靚仔已經係上左神枱。就算唔係姜濤,而家娛樂圈新一代都冇乜邊個係靚仔得過佢? ...

我突然諗起朱00,佢都好多人讚靚仔,不如將朱00同陳冠希比

首頁

尾頁

跳至