興趣嗜好

跳至

首頁
45678...15

尾頁

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

琴日講開點洗唔甩既eyeline, 介紹你用

Loreal 卸妝水 (藍藍地色既) 要寫住 for eyes and lips, 仲有 Waterproof 呢d字架

好似5-60元一支架咋, 落得好乾淨架, cotton pad落左妝後,再洗面, 呢排用緊隻ponds 黑炭mouse 都 good wor.

htts  how about makeup remover for face?  發表於 12-5-24 09:23

水晶宮

htts how about makeup remover for face? 發表於 3 分鐘前

我用loreal eyes & lips waterproof 卸妝水落埋面妝架啦, 唔係好貴, ok 啦

htts  blue water right?  發表於 12-5-24 09:36

水晶宮

htts 發表於 12-5-24 09:23
多多: 有無深層清潔mask介紹?
去d 韓國水貨鋪66

1) Innisfree 火山mask - 呢隻好乾淨,但我唔用得太乾淨既野, 因為我係勁乾人
2) Innisfree O2 mask - 呢隻我好like, 搽上面變泡泡, 跟住即刻有d吉吉到咁,吉完就乾淨晒,死皮都無埋

htts  thanks, 但難買喎  發表於 12-5-24 09:36

水晶宮

htts blue water right? 發表於 2 分鐘前

yes...透明+blue water咁架, 通常會見到blue water沉澱係底部, 我用左好多支架啦, 平靚正

htts  How long to finish one bottle?  發表於 12-5-24 10:33

水晶宮

htts thanks, 但難買喎 發表於 3 分鐘前

唔難買, 可以去yahoo 拍賣search, or 去太子買, 但可能貴dd, 我無格價

https://www.facebook.com/pages/K ... %A8/164138253646983

我去開呢樹買, 老闆娘好好人, 會中肯介紹你用咩products, 但可能比yahoo 拍賣貴DD..

htts  thx  發表於 12-5-24 09:51

水晶宮

TT

想搵O2 pack photo 比你睇, 搵5到,你可以call去搵金太,話我介紹你啦, 呢隻超正, 我上次買@$99-

水晶宮

htts 發表於 12-5-24 10:32
Korean?

thanks
老公係korean囉

htts    發表於 12-5-24 11:09

水晶宮

cc0524 發表於 12-5-24 14:36
多,

我仔好多黑頭, 用過 JUSCO 隻黑色 MASK, 用過日本既 PEELING GEL, 最近睇廣告又買左 ZINO 隻去黑頭既, ...

cc, 你66呢度啦, 好似話好work, 卓月買平d, 萬0買貴金d,但我未用過~ 我好乾架,唔太用得呢d野~
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4938340

水晶宮

豆豆)))))) calling calling

dinner 改30/5, 你得5得?

水晶宮

豬, TT

我唔係用note ar, 我係 galaxy sii, 有無得upgrade ar? 我知note 可up4.0

水晶宮

htts 發表於 12-5-25 15:06
你地仲早upgraded to 4.0喎!
我唔知呀, 點UPGRADE呀? UPGRADE 左有咩好呀?

水晶宮

htts 發表於 12-5-25 15:46
Connect mobile with USB to Kies which has been installed in your computer. Then, a message will pr ...
o...真係得閑要處理下佢先得...

thanks TT

水晶宮

kt 賣頭髮用品既鋪頭, 我唔見左張namecard, 我行開問佢拎左再話你聽呀, 無namecard, 我只可以話到你聽個位置囉~

水晶宮

TT

你會5會幫女女試下第2個中醫?我識1個老中醫,都好老架啦,佢醫好我仔氣管敏感,不過係馬安山or 沙田,你需5需要資料?

htts  pm me details, thanks.  發表於 12-5-28 15:26

水晶宮

搵到KT 批髮店啦,pm左比你啦~你可以call去問下先

水晶宮

TT

PM 左陳醫師資料比你啦,thanks

靚豬豬  試多個中醫無妨呀   發表於 12-5-28 20:48
htts  thanks.  I will see if my girl is willing to consult him.  發表於 12-5-28 16:13

水晶宮

TT

去睇下啦,陳醫師好老好有經驗架啦~

水晶宮

或者你睇下陳醫師, 聽下佢講有咩方案醫先啦,之前佢睇阿仔, 講明話食1x制藥到可以斷尾, 之後煲保健湯保健就得啦, 你聽下佢up咩先決定長5長睇囉~ 如果佢無把握醫好, 佢會講無把握, 只能做乜做乜咁架

水晶宮

多利是 發表於 12-5-29 10:11
或者你睇下陳醫師, 聽下佢講有咩方案醫先啦,之前佢睇阿仔, 講明話食1x制藥到可以斷尾, 之後煲保健湯保健就 ...
不過真係要佢自己介口, 又其是咸, 一定要食清淡d, 但我都明小朋友好難聽你講啦, 我阿女都係啦, 叫極佢唔好成日咁近睇tv, 電腦, 唔好係房睇電話(因唔夠光線), 都係唔聽, 對眼都有折舊架麻, 會退化, 仲有排用架..佢都唔聽既...

水晶宮

cc0524 發表於 12-5-29 09:41
tt,

我都唔識, 其實係唔係好似抽新股咁??
我唔會買囉, 除非有好多好多多餘錢~

首頁
45678...15

尾頁

跳至