自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我最欣賞佢係先結婚,過咗一段時間先有咗,好健康正面。
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

水晶宮

無法啦,其他女藝人未婚懷孕/未婚產子/同居/私生活太多姿多采,真係

正正經經結婚,之後先一齊住,之後先大肚既真係唔多

原帖由 54heima 於 09-3-20 12:27 發表

正常不過的事...變做值得稱贊...
就好似大陸做官唔貪污...就已經要萬民稱頌...
?-(

水晶宮

我唔會介意,人人睇嘢唔同,我眼見係社會道德標準/價值觀/風氣得都下滑,有咁正面既榜樣,係值得稱讚既事,我會希望自己既下一代都係正正經經咁結咗婚先住埋,之後先生仔,而唔係同居/未婚懷孕。

好似有人會讚pg/嬌 勇敢,但我覺得女仔唔怕失去感情都拒絕亂搞先係勇敢,人人睇法唔同。

原帖由 54heima 於 09-3-20 12:56 發表

甘你又唔好甘講人...衣家的社會風氣真系好得人驚...
比如仔仔女女返學冇吸毒冇搞幾多P冇搞大肚或搞大人地肚冇做電車男...已經要贊句乖女乖仔了...
...

水晶宮

但我係講緊我欣賞Kelly做咗d正面既事,唔係讚緊佢無做d錯既事wor,同你講既嘢,有本質上既唔同。

原帖由 gion 於 09-3-20 12:41 發表

我都覺得果句野真係好on居!
等於
你冇去殺人,我讚你
你冇去偷野,我讚你
你冇隨街柯屎柯尿,我又讚你

都唔知係D咩STANDARD!

首頁

尾頁

跳至