自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

同埋佢毁咗容,D手指又唔得,坦白講就算行得走得,都睇怕無工可以俾到佢做,,,邊有公司有工作可以就到以上呢D殘缺?

同埋佢之前都講到,佢未出事前都係做sales,試問佢樣搞成咁,仲有無sales工仲肯請佢拋頭露面?就算唔介意個樣,都要靠對手做野,要執貨又執唔到,要佢打字收銀又唔得,寫字都有問題...仲有咩工可以請佢做呢?如有,倒不如直接揾佢介紹份工佢做,等佢自力更生,唔駛下下愁無錢生活同整容而日日嘈啦.

sasa0208  做hotline cs囉  發表於 11-3-31 08:32
funnycat  叫阿陳打本比佢,開間小0教室,專教大6女人點搶人老公,同教dC6點瞞住老婆同29出埠偷食,一定客似雲來!  發表於 11-3-31 01:19
sonic04  最中肯....讚同...  發表於 11-3-31 00:32
_candy_  原來點評係咁用既,haha  發表於 11-3-31 00:27
_candy_  agree  發表於 11-3-31 00:27

水晶宮

~仔仔媽咪~ 發表於 11-3-31 00:25
同埋佢毁咗容,D手指又唔得,坦白講就算行得走得,都睇怕無工可以俾到佢做,,,邊有公司有工作可以就到以上呢D殘 ...

_candy_ 原來點評係咁用既,haha 發表於 3 分鐘前

^^我都係今日至識用佢咋!之前真的唔知係咩功能黎~~~哈哈!!!XDXDXD

水晶宮

babybaby0802 發表於 11-3-31 00:33
心靈先係佢最需要的賠償,,,

同意,嗰時剛出事時,有個探員都講番,頭頭見易小玲嗰幾日(錄口供?),都係見易小玲情緒好波動,好激動咁喊,個探員本身係基督徒,所以次次都讀主禱文俾易小玲聽,易小玲每次聽完都會平伏落黎穩定番....到依家都見佢要成日見精神科醫生去醫抑鬱同心理創傷,我都好同情佢,實情佢最需要既真係心靈上既醫治...如果佢信主就好喇...至少嗰刻佢都好願意去聽個探員讀聖經俾佢聽.

babybaby0802  說得對,就算陪1世用唔完$$比佢,都未必安撫到佢的心靈@@  發表於 11-3-31 00:47

水晶宮

sasa@uk 發表於 11-3-31 06:16

個議員講得啱又夠中肯,其實保險公司嗰D細則真係要夠清析清楚唔可以咁含糊囉!

我以前都做過保險公司秘書,查實好知佢地呢D細則或SALES賣份保險俾客時,都唔知係有意定無意地講到份保單D細節野好唔清楚,可圈可點,賣嗰時梗係講到份單如何天下無敵,但到人地真係賠大單野時就有好多野拗囉!所以我都同意個議員所講,保險公司真係要認真檢討下呢方面既野,至少買嗰個買時清清楚楚,白紙黑字,到出事要賠時唔駛再拗囉.呢樣係真.

首頁

尾頁

跳至