跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

peggy,

無錯, 選高又驚成績唔夠人好, 運氣差, 跟手又唔夠資格叩門, 選次一級又好似有點兒那個.....

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

peggy,

噢.......... 咁點算????

水晶宮

peggy,

你個都係囝???

聖方濟會唔會已經屬 band 2 尾??

水晶宮

sasa0208,

我都覺得係, 未上到位就要拚命谷上去, 上左既亦都要好努力咁去 keep 住...

水晶宮

peggy,

真係巧合, 我個都係仔呀....

我係覺得 '聖' 既學生著波鞋返學, 好似唔係好整齊咁...

hohol  聖芳濟多年來都係著波鞋返學,以前band 1嗰時都係咁,係佢哋的獨有的傳統  發表於 11-10-25 18:05

水晶宮

hohol,

原來係咁, 真係唔知道.......

hohol  係呀,他們的兄弟學校-九龍聖芳濟書院也是可以日日著波鞋。。。  發表於 11-10-26 17:29

水晶宮

lovely,

咁即係最後囝囝入左李城壁??

請問又可否分享下學校既情況?? 例如有幾多班英文班?? 通識是中/英?? 老師上課又如何......

水晶宮

lovely,

真係好多謝你既分享....

我都明, 就算 band 1 既中學都唔排除會有學生講粗口. 食煙, 真係好難避免....

上到中學受朋輩影響會更嚴重, 真係唔可以放晒手, 家長應該睇得更緊...

水晶宮

唔知仲有無媽咪可以比下意見呢??

首頁

尾頁

跳至