家事百科

跳至

首頁
34567...19

尾頁

大宅

Re: ~wee~~暈暈 之 靚太唔易做

YuYung > 即係話,你唔洗我地同你去啦!!! :tongue: 好叻咩 :tongue: :tongue: :tongue: 我地自己去

大宅

jc0901>咩竇??好咩好野,益佢唔益我呀

[size=x-large]你地講緊咩上午,下午 去邊呀?????都無人約我既 :-( :-( :-( :-(

大宅

yuyung>佢地都唔黎,我都無為打攪你啦,如果你歡喜既話,我比瑤瑤你地助興下,就無咩所謂
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jc0901 >學校ballet ,我[size=x-large]梗係唔join 啦!!!

大宅

YuYung>jc個日有兩個party,佢會黎,有d信唔過佢!!飛機chan喎!! 如果佢黎我咪黎羅,但你想我整咩食物???

大宅

YuYung >可能我攪錯啦,佢未必係飛機友既!!!

個棵法蘭西菊我地由幼苗開始,你由種子開始,就梗係未必有我咁快啦!!!慢慢就有架啦!!!
呢朵已經開到好大,其他d有3-4個重好細,好可能佢謝左,佢地先開!!!

大宅

YuYung>我有時用養魚既水淋花!!用肥料水劑開"希"淋都ok架!!d根如果補得:劑"可能會整死d根,唔好太重手就得啦!!

大宅

jc0901 > 鬧得個兩句咁少既 yuyung一講你黎我就眼皮就跳左一下 個心有d擔心咁!!唔講你唔知,平時聲大大既我,其實好怕羞架,去個到無人陪我,我會好唔自然架!!!有你係身邊,我幾時都歡喜啦!!!但如果....萬一.......我..........就....死得啦

cyrusmum>個$350事件點,有咩利好既消息呢

大宅

咁高興咪上午一轉,下午一轉羅,以jc份人咁好客,咁歡喜去街街,咁樂於助人,擇左吉時call call 我

上午幾點開門架

Cyrusmum>你教畫畫個個姓咩架??如果可以既話,我用 $350 個plan:mrgreen: (我老公話,你諗住讀好耐咩,你唔想搬咩 )

大宅

YuYung >咩唔打緊,你唔去,我囡個日咪無禮物 個日我中午要去開party ,咁d自備野食可能去你屋企整,有無問題???話時話個日有幾多人???

大宅

大宅

Cyrusmum >第二朵花今個星期都會開架啦!!! :mrgreen: 如果高到企唔穩,我會用竹芊頂一頂,慢慢就企得穩架啦!!!

jc>聽日記得對你老公溫柔d!!!

大宅

bebe 寫道:
Cyrusmum>你教畫畫個個姓咩架??如果可以既話,我用 $350 個plan:mrgreen: (我老公話,你諗住讀好耐咩,你唔想搬咩 )

over over,你未答呀

大宅

Cyrusmum >你曬吓太陽,要留意下佢既水份,佢無水先會謝!!(估唔到,小朋友返幼稚園,大人要園藝班咁) :-(

大宅

係喎,你地個結他攪成點????同紙盒定鐵盒!!!!彈唔彈得架??

大宅

下....呢個問題咁複習既 唔係坐定定睇其他表演咩????要返學校咩,學校有無人架???你有咩節目介紹??

大宅

[quote]
jc0901 寫道:

小報告時間:

今日早到學校, 瞄到思翰換鞋, 佢大致掛住social忘記換鞋趕校車, 一對鞋帶放了, 老師面上報上不友善臉容

[quote]

[size=medium]邊位咁大膽???

[quote]
七折la, 我地d size都仲有。我shop得好開心。

[quote]

[size=medium]兩位有錢太太,咁今幾"千"落樓???

大宅

cyrusmum>聽日我係得閒既,你有咩精彩又好玩既節目呢???

大宅

YuYung >我都收到啦 衰野,整卡又唔同人講 你最好野莫過於你記得晒我地d地址啦 比著我一定唔得

做咩又發燒呀,你都夠高啦,再燒又高d, 係咪冷親呀

大宅

大宅

Cyrusmum ,禮ma >我去左百佳買聖誕樹啦,但伙但無5呎,又無4呎,只得3呎!!!3呎只需$9.9我忍唔住買左啦!!!ok架,係細d!跟住去$10吉之島買飾物,重貴過聖誕樹7陪 是但啦,咁既服務,禮ma 滿意嗎???

今日大會議係:
1. op要唔要改期??
2. op改期改邊日呢??唔改既係咪得我地3個c 9去呢??
3. 23號要唔要變24呢??
4. 24號既話熱鬧d,但多人同封路!!!

請各位勇踴發言!!!

首頁
34567...19

尾頁

跳至