跳至

首頁

尾頁

別墅

畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

如你未買我可以帶過來架, size 係43" x 39" x 23"

原文章由 CHRIS_11 於 07-7-20 22:59 發表
HIHI...你地好快手呀....

個池好細呀....俾D BB玩下水都OK.....唔好帶D吹氣船來呀...個水池放唔到好多隻....不過大家放心...我會READY 好2隻船.....2個BALL BALL(大家輪住玩.請唔好介意).....等玩具俾佢地玩 ...

別墅

pinky00110,

你去TOYS"R"睇下丫, 大細SIZE 都有架, 一定有款岩你既
~~我都明白真係好重, 我買43" X 39"SIZE都擰到死死下~~

原文章由 pinky00110 於 07-7-22 15:42 發表
Chris
你買個個有幾大丫?有咩好介紹
我買左個泳池好大個6尺x10尺長方形成兩張雙人身牀咁大,夠你一家同埋我一家都可以落去玩,唉!而家要攞返出去換:-( 實在太大又重

別墅

GOODLUCK , 等你好消息

原文章由 CHRIS_11 於 07-7-23 20:28 發表
我明天考車LA....好緊張LA....HAHA....希望一次過PAST LA...HAHA

別墅

SUKI,

你收唔收到pm丫, Re: 送出奶粉
我收唔到你既回覆呀??

別墅

Chris,

仲有樣野要表揚下你架, 好在你細心叫工人出來接我地仲有+一張紙, 最攪笑係工人可能唔識中文, 調轉左張紙放, 上面寫住錦繡水著party(好似人地去接機 ), 我地先識落車, thanks.

傳靠張紙, 如果唔係我同creamy_mami就比司機點左去下一個站落~司機話有個排寫住依道係第3站喎.:lol

首頁

尾頁

跳至