夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

858D 發表於 19-12-27 06:02
回覆 syc7 的帖子

---- 再續 #6 上文 -----每逢佳節倍思親。

好心你啦,人哋呻梗唔開心嘅嘢,呢個時候你就唔好表面上教人睇開d,暗地裏曬命

知你而家好幸福同性福啦!你咁講你自己開鋪講啦

男爵府

mickey2013 發表於 19-12-27 07:34
回覆 liumeowjen 的帖子

由佢啦,佢係要每日同大家分享一下先安落

個問題係冇人想知
如果係佢自己開鋪我自己衝入去睇就話者,但而家係睇人地既鋪都要被迫睇個下難頂
雖然我長文略過,但我覺得點都尊重下樓主呀

男爵府

858D 發表於 19-12-27 07:49
收到,你和一些網友唔想知。
我post的歡迎略過不讀。
好好使用論壇的對人沒有分別之心,人人平等的 ...

你明就最好
但個問題係,你也沒有好好使用論壇
尊重一下樓主吧

男爵府

Angelice-BeBe 發表於 19-12-27 09:09

樓主開舖呻下,抒發下感受

唔知佢現實生活係咪冇朋友

一樣,樓主加油,雨過總會天青

男爵府

beebee67890 發表於 19-12-27 17:58
佢啲嘢又煩又長又離題,好多時都係9588講自己,煩到一個點,以為佢同佢老公同佢前夫就代表全世界人,我每 ...

我其實冇睇,只係見到
佢又長篇大論覺得好煩
喺度騎劫人哋個post
佢真係見到機會就一定要講自己野

我叫佢唔好講佢仲要話原來估唔到其他人會如此思維
其實會唔會係佢自己自我中心左少少
我覺得我思維上係冇問題

同埋我最終目的係想佢收聲,但佢好似唔知錯
仲話下次第二頁先回應
我想講其實真係唔需要回應收聲便可
咁鍾意講自己開舖講飽佢
同埋係性版講飽佢啦

男爵府

858D 發表於 19-12-27 13:14
我領悟人的感情 emotion 能力 偏低。我已經向樓主道歉了!下次我等到第二頁 我才post,先閱讀下其他讀者的 ...

其實呢度好多姊妹都唔需要你幫

亦唔需要你分享你嘅事去令到他人有啟發

因為你嘅事冇人想知道亦都冇人真係啟發到啲
乜嘢
Seriously, who do u think u are ?
Sex expert ? Love expert ?
Actually u r just a normal woman who get divorced before and now u hv a so called happy life
There is nth special at all

男爵府

simpleAA 發表於 19-12-27 21:03
佢每每都係騎劫人哋嘅 post,講好多自己嘅野,好多時長篇大論唔知嗡乜,我都冇心機睇,冇辦法唯有 skip
...

坦白講就是沒有重點
為講而講睇完都唔知講乜

男爵府

858D 發表於 19-12-27 23:08
噢!在這公開版不是群組,我還以為包容性比較大,我沒有想過這方面的事。
謝謝你 提點我這人性的現象, ...

你 真 係 好 煩

Everyone is unique everyone is special

中文叫眾人皆平等

不要再自以為特別啦

個個都特別咪即即係個個都唔特別囉

你以為只有你背後有story ? 大家都有只不過唔會打開個肚皮者

唔再回應你,waste my time

男爵府

Wish1388 發表於 19-12-28 11:00
真係每個post都見到佢長篇大論講自己野,無人應佢都不停再留言自己講自己high,唔知佢係咪好得閒無野做:sw ...

全部都是
我先生
性愛我
我前夫

每次見到佢個名就覺得佢啲post只會有我先生我先生性愛我性愛我性愛我我前夫我前夫我前夫

男爵府

alicego62 發表於 19-12-28 10:53
成日前夫前夫,根本係一班losers在一起

同埋佢好奇怪

人哋一講佢就不斷道歉
有必要成日將自己放在下把位嗎

又話不知道將來會否記得我

老實講我根本唔介意佢認唔認得我
係我心目中佢嘅腦容量應該好細
淨係裝得落前夫·我先生·性愛我

首頁

尾頁