自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

咁神秘,咁驚

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

聚星樓我就知,六星陣真係唔知

翡翠宮

Hopuco 發表於 23-12-20 23:22
件事個標準答案就係唔好提

可能係小學生無聊亂講
講開呢件事 諗起以前有學生同我講 天天以前係亂葬崗,日本仔打到黎咩咩……成班就好驚,有個學生話 美湖埋左幾個爆彈,隨時爆...跟住佢地又好驚(始終小1-3)
我好疑惑問:以前天水圍好似係魚塘黎架喎,填魚塘填返黎架麻... 點埋d 咸魚呀!
佢地就鬆一口氣,其實果陣我都係亂講 ,唔想佢地亂諗野,跟住自己嚇自己係度驚

翡翠宮

Hopuco 發表於 23-12-21 00:18
中小學校都係,間間都傳以前係亂葬崗,又話廁所第幾格出過啲咩事

呢d 就係童年回憶,個個都試過

翡翠宮

ksviola 發表於 23-12-21 00:47
間間學校既鬼故就係…….以前係亂葬崗

係,童年回憶

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊