自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Jasmine-4711 發表於 24-4-19 02:13
凭睇“東張”拉人?

首先, 要有受害者報警及肯上庭作證.可叫ABCD 小姐, 不出樣不出名字.

就係
班女仔自願上去可憐? 我反而覺得佢地唔抵可憐,幾多歲 自己唔識保護自己? 上完一次又一次 個男仔係衰
唔睇以為佢地得6,7歲
宜家d 人唔識諗野,衰係人地衰 自己係無辜既
(唔係幫個男仔)

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大力大力 發表於 24-4-19 06:40
古惑仔形象、滿身紋身、而那些少女也中個頭埋去、可能也是問題少女~
...

男不壞 女不愛
唔通似宅男 愛回家it3狗 d , 女仔會要咩

翡翠宮

meowmeow34 發表於 24-4-19 10:50
所以一路睇都唔係太大感覺,班女仔見人哋靚仔有錢就僕去送上門, 其實係唔自愛,佢哋講嘅嘢,一啲都冇反省 ...

如果手機多條片, 又可以入罪
但個男仔會唔會咁蠢仲keep 住

翡翠宮

SASSY10 發表於 24-4-19 11:24
有d女仔重有男朋友
惹埋性病比男友
撞邪咁

翡翠宮

mickeywinnie3 發表於 24-4-19 09:19
尋日我仔都問:點解唔係報警去報東張?咁奇怪

報警係私底下處理, 低調處理

宜家同公審起底冇乜分別, 一樣全世界都知
報東張果個女仔都唔係省油的燈, 睇佢唔覺得自己有問題, 蝕底左要全世界公審賤男....... 同老公有小3 通街貼大字報公審賤男女冇分別

個男係衰..賤, 但d女仔都係唔係好東西

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊