跳至

首頁

尾頁

大宅

無啦啦發燒已經第6日………

醫院重未知咩事 :-( :-( :-(

大宅

Re: 無啦啦發燒已經第6日………

唔介意,昨晚入院今次係第一次發燒已經睇咗三次e生每個e生都話唔駛咁緊張
而家e院話可能病毐感染又可能係川崎病

大宅

bebe
婆婆10:30打來話e生吉左三次都找唔到血管,38 –39
係廣華兒科比較好私家我表弟之前攪咗5日都唔知咩事之後知道私家要求佢出院去QE因私家儀器唔夠齋幫唔到佢

大宅

好多謝各位mami關心及支持
我明白maggieman既意思大家都唔好介意
上得傾計就係朋友BB重要同一個月出世就係緣啦……
今朝比個e生赫Q死永遠都係講到嚴重,好采另外再有兩個e生來再睇暫時未有咁嚴重要等佈告check左個心肺都無時

大宅

喵喵喵
BB 生病,真係令父母好擔心好心痛仲有婆婆亞仔入院後一日都未走開過日日陪亞仔,我都擔心佢頂唔順亞仔一定要婆婆唔可以轉人婆婆真係好愛亞仔

大宅

重未退燒,e生話唔會影響到bb,護士話有BB燒左2weeks都唔退
可能夜D再抽血

大宅

大宅

karenleung
thX ………
快D冇事出院,5月份好多慶祝活動
朗朗5号半歲生日老公、舅父生日,結婚一週年、母親節月頭至月尾不過最好既禮物就係 快D冇事出院

大宅

要睇埋今晚D佈告我先至會安心D,我現在唔知做咩好食又唔係瞓又唔係,好累又瞓唔到成日望住個鍾幾時去e院一日去三次多雞入去,得一個時間探病6–8只可以一個人陪希望冇事

大宅

醫生話50%川崎病比定心理準備比我地,有2個BB都懷疑緊係咪,而家D菌變晒種真係要小心隨時感冒菌變大病好恐佈

大宅

大家要好好保護BB丫

大宅

大宅

只打了四合一
be 寫道:
pinky,
請問你有沒有同bb打五合一,還是只打了四合一?thanks

大宅

福媽
未丫好反覆昨晚又燒到39点幾度e生話睇埋今晚明天抽血再驗 :-(
今朝見e生病毒感染都有可能燒好耐
川崎病既機會係50

大宅

川崎病要等到發出黎及中期驗血先知
我都好無耐今朝我都問e生仲有冇其他藥可以比佢食e生暫唔可以亂比佢食一定要好肯定先可以食,川崎病我知有支2萬既針可以打如果係川崎病真係想佢快D打錢唔係問題十萬我都比佢

首頁

尾頁

跳至