親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:搵在呢3間報價,價錢最貴係wendy, 最平mr.t

原帖由 大總管 於 15-06-30 發表
搵在呢3間報價,價錢最貴係wendy, 最平mr.t taxi, 加埋相差有成千匹,但見好少有講mr.t唔知好唔好,有冇jm ...

我用過Mr.T 幾次 同Tim一次, Mr.T 都係外判俾其他司機做, 睇下好唔好彩遇著個司機點,遇過司機開車好快, 亦都遇過好好既。 Tim 我book過一次, 感覺良好, 司機好helpful。Wendy無用過, 報價最貴

侯爵府

monreve888 發表於 15-6-30 22:50
回覆 天賜小公主 的帖子

Wendy 一D都吾平,係最貴。本來book佢,在Bangkok hotel 去zoo, 再去 centara mir ...
Mr.T 有大車架, 我試過7大3小, 4-5件行里都坐得落, 你email佢時講俾佢知有幾多人幾多件行里佢就會覆你價錢

侯爵府

引用:Quote:esther_fong 發表於 15-7-1 10:32 我

原帖由 qwe789 於 15-07-01 發表
Tim請問點book?
你google “tim leung pattaya” 就搵到, 佢係泰友營都好熱門

侯爵府

NaughtyKids 發表於 15-7-2 00:23
請問Tim 做唔做一日遊包車?想搵佢包車去open zoo

我唔知佢做唔做一日遊包車, 如機場來回芭提雅停open zoo 佢有做, 我上年去都係芭提雅出曼谷時停open zoo, 司機車埋我入zoo, 門票自己俾, 入zoo前俾錢司機就可以, 上年我4大3小 ( 7, 5, 3yrs) , 司機話只係買4個大人票, 小朋友唔駛買, 問我拎左好似1200 baht , 入zoo 每去到一個動物點就停車俾我地去睇/餵動物,餵完上車去下一個點, 司機自己都買野餵埋一份, 見我d 小朋友餵哂, 佢將自己果d 俾埋佢地餵, 入園第一站係餵鹿, 我細女好鍾意, 係zoo 遊完一園, 要走時, 我細女話想去多次睇鹿, 司機又車我地去( 咁樣走時要兜多個大圈) 無不悅表現。同埋book tim 佢無限我地入zoo 幾耐, 玩都我地想走為止。 而Wendy 就限2小時, 個價又貴過tim。我知tim同wendy 都有做其他景點遊架, 你可以email quote 價時叫佢send俾你睇, 不過我自己就無join過佢既活動。

侯爵府

mango22 發表於 15-7-2 13:18
想問open zoo 玩左幾耐?

唔太記得啦, 都玩左2-3個鐘。我兩個女都好鐘意, 想再去

侯爵府

phoebew124 發表於 15-7-2 16:09
請問Tim Leung & Mr Ttaxi可否wtsapp佢地問價錢?
因為send email to Tim, but failed.
Mr Ttaxi email 就 ...

我唔知佢地有冇WHATSAPP, 我上年都係EMAIL QUOTE 價, 都覆得好快, TIM 既資料我PM 左俾你, 或者你可以去泰友X 問佢

侯爵府

monreve888 發表於 15-7-2 13:53
回覆 esther_fong 的帖子

Thanks.因為book左Tim, 費事cancel.
我前年問MR. T, BANGKOK HOTEL 去DMK AIRPORT 佢都唔做, 唔知E家有冇改。

首頁

尾頁

跳至