時政擂台

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

daisy17772 發表於 16-9-5 08:17
同意, 簡直係建制當中在論壇表現最差的一個, 佢係律師,口才表現如此差劣,他真的要檢討。是盲撐的人才 ...

我睇過,又真係好一般,不過真實佢係唔係口才差,定係唔想講多錯多又唔敢肯定,但睇晒全區既其他人,都有意慾選佢,最後都係投左個有經驗既。 我認為佢仍然可待觀察,未必如你想像中咁差!!!

翡翠宮

daisy17772 發表於 16-9-5 09:42
口才好與壞反而其次,但佢好明顯無好做足功課就去論壇跟人辯論。 佢冇口才急才 , 呢啲嘢可以容忍下,冇做 ...

長毛反應快有口才,有佢講無人講,但係我都無選佢,其實選民投一票考慮既野好多!!!

翡翠宮

freshrose 發表於 16-9-5 10:16
有睇論壇都知長毛每次做足功課去,佢口材勁好,不過竟然有人話佢廢

我認同佢口才反應好,不過唔係我杯茶!

翡翠宮

littlesister 發表於 16-9-5 11:15
次次開會三分鐘就被趕,天才都發揮唔到功能啦,同廢人有咩分別?

其實佢做左咁多年,政治閱歷深,加上本身知選佢既人想佢點做SHOW,所以佢好知點玩!!!

翡翠宮

daisy17772 發表於 16-9-5 12:07
長毛其實本人好有料,佢只是做番佢代表既選民要做既野,忠於選展。唔似某D人,講既同做相反。
...

以前超討厭佢,不過宜家比佢更差既大有人在,比較之下佢順眼左少少,但我唔會對佢寄予厚望,所以唔會投佢

翡翠宮

littlesister 發表於 16-9-5 12:14
根本香港立法會遊戲就係咁玩,只要選民 buy 你,唔去開會又得,瞓覺又得,掟野又得,有咩好質疑點解有人會 ...

所以佢幾有料都唔駛深究,因為最終幫唔到D咩,容小姐可能口才各樣唔得,但有心為香港真係做野既,我又唔會介意,希望佢努力做好D啦!!!!

翡翠宮

littlesister 發表於 16-9-5 13:52
講真大家都唔明點解大家會投俾個個人架啦,有咩好質疑啫,話人廢人先投俾容小姐喎,咁投俾班暴徒個班又係 ...

SAM HUI 嘛, 佢地有自知邊個先係,所以話左人先

首頁

尾頁

跳至