心聲留言

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

Amy, 你好忙咩 ? 得閑上來傾計啦......

原帖由 amychoi 於 09-11-18 14:48 發表
唔該雪文

麻煩 Sharon 有無好介紹話我知, 知妳都成日去果邊的.
生日月, 開心過

水晶宮

無禮盒都OK啦. Thank you.

gigi-我諗係jasonbaba隻dog dog名, 唔知有無估错.

原帖由 MM2005 於 09-11-18 15:02 發表

原來如此,
我家樓下有b3車去深圳灣$11,
你意思長者周日坐就$2咋,嘩....抵呀!

24粒禮盒是膠盒裝,有四方型同薄型呀,
但平時好似唔多見有,好多時要新年才有!
ok啦,我留意下!

你是否想買數碼相機呀,
我個6早兩年在直 ...
生日月, 開心過

水晶宮

數碼相機睇到啦.

我都唔急住, 等x'mas 減價都OK.

原帖由 MM2005 於 09-11-18 15:02 發表

原來如此,
我家樓下有b3車去深圳灣$11,
你意思長者周日坐就$2咋,嘩....抵呀!

24粒禮盒是膠盒裝,有四方型同薄型呀,
但平時好似唔多見有,好多時要新年才有!
ok啦,我留意下!

你是否想買數碼相機呀,
我個6早兩年在直 ...
生日月, 開心過

水晶宮

Tang :

Funfun報料話bossini 小童羽絨減實 $350.-/pcs

生日月, 開心過

水晶宮

Bobo,你講到咁深奧加. 我都唔明

咁唔要咁高級啦, 入門級C9仔玩的有咩好介紹, 睇落都好似cannon好D 或者 fujifilm ?

原帖由 bobo 於 09-11-18 15:17 發表

雪文, 教我影相果個亞 sir 話 S90 唔好架, 比 G11差, 唔好買, 要買, 買 G11 啦, 不過G11個扭鏡都幾易壞(都係亞SIR 講架, 佢話佢有D 學生用左9個月就壞左啦), 我佬就買左G10, G10 千四萬像, 亞SIR 話太多, 較到ISO ...
生日月, 開心過

水晶宮

Before Dec 13,09

原帖由 MM2005 於 09-11-18 15:14 發表
雪文
你幾時要金沙嫁??
生日月, 開心過

水晶宮

佢個簽名檔係 狗仔來加 ?????

原帖由 MM2005 於 09-11-18 15:12 發表

吓.....dog.......我睇到一舊雲呀???
生日月, 開心過

水晶宮

bobo : 咁可否有時間問下教你影相個亞sir呀, 或者你老公. 通常鐘意影相D人會有留意加. 唔該.

你而家係公司定出面睇緊亞仔比賽呀 ? 祝佢成功 !

原帖由 bobo 於 09-11-18 15:24 發表

入門果 D 我唔知呀, 我依家用緊果部係我公司 ANNUAL DINNER 抽返來o既, 有得用我就得架啦, 不過影出來都好靚, 我係嫌佢 zoom 得唔夠大囉, 有時係台下影亞仔影唔到近鏡

亞仔依家朗誦比賽中呀, 希望佢唔 ...
生日月, 開心過

水晶宮

我以為你用手提電腦嘛.

咁大仔有無話你偏心呀 ? 二日都陪細佬.

我都無晒假了, 亞囡仲有個華廈盃朗誦, 我諗住都唔參加, 無人帶去.

比賽-我諗住要有成績加, 不過我得把口, 都無時間train囡, 由佢係學校綀.

原帖由 bobo 於 09-11-18 15:29 發表

我 friday 睇下問唔問到亞 sir 先, 我緊係係公司啦, 如果唔係點同你 chat 遮, 我今個月要請太多假啦, 唯有放棄大仔 d 比賽, 由工人帶去囉, 明天同 30號都要陪細仔出賽呀, 我都希望佢順利過渡, 唔用高分, 合格就得 ...
生日月, 開心過

水晶宮

真係你老婆呀.

我都係 dog dog來加, 但應該大你老婆一輪.

原帖由 gigi1227 於 09-11-18 15:36 發表

唔知算唔算估啱呢, 咁事實我老婆gigi 係狗年 ...
生日月, 開心過

水晶宮

咁係. 我女第一次出賽, 我都唔知環境會點, 佢會否緊張.

原帖由 bobo 於 09-11-18 15:48 發表

佢又無話我偏心, 因我都同佢解釋左, 因佢年年參加, 熟悉晒比賽模式啦, 但細佬就今年先出大場面, 所以我都係要陪下佢o既, 問心講丫, 出得去比賽邊個唔想自己仔女跑出, 但係好多野唔係我地想就可以架 ma, 要睇佢臨場 ...
生日月, 開心過

水晶宮

特等打咗電話俾 Fun,佢話唔知道幾多%, 無留意. 只是話買滿400減一百, 800減二百. 同埋加 49元換個sinomax的pillow.

你哋學校墨綠色呀, 我仔個件係呀( 長身), 但學校唔俾著呢隻色. 要dark blue & black. 你有無同可以我交換

我而家計來一家人返惠州車費都要成千銀, 所以無咩特別事都唔會上. 加上我62 上咗天堂後, 我好 返個間屋, 怕再半夜听到叮噹聲

原帖由 amychoi 於 09-11-18 15:56 發表
雪文

知唔知幾多%呀? 暖嗎?
我都想買件比囡囡, 佢而家有一件, 係學校要求穿墨綠色, 佢大過左, 唔肯出街著, 女仔真係好念靚.
生日月, 開心過

水晶宮

我個女好難好難得默書 100分. 我借機話今晚要賀賀佢, 出街食
生日月, 開心過

水晶宮

開新part lar

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... e%3D1&frombbs=1

Go Go Go
生日月, 開心過

首頁

尾頁

跳至