親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

可唔可以pm比我,我都想睇,我會6月頭去,這是我第一次去,又打算去築地,希望從中偷師

原文章由 stephenietam 於 08-5-21 12:23 發表

up左頭兩日相炸... 個腦前日開唔到... 激到我c...

你要我pm個囡囡個blog比你呀, 但day3開始未有相架bor..

別墅

stepphenietam,

睇你囡囡個Blog,你個囡眼大大好靚女,你買咁多戰利品,你帶幾多個去?
我想問?我朋友約6:00am由新宿出發去築地,會唔會大早?
你囡囡個Blog D相好特別,一張可以放5、6張相,係唔你自己加工架?可唔可以教我呢?

另外、有無人去上野買手信,係咪好多?有咩推介?

[ 本文章最後由 mslamlam 於 08-5-28 07:46 編輯 ]

別墅

原文章由 stephenietam 於 08-5-28 11:16 發表

你好, 我d戰利品9成都係我囡囡o既... hehe.. 我去程時一個細喼係一個大喼入面, 個細喼半滿, 再拎左個大大背脊, 番黎時再買多個紅白藍袋... 係咁多~ ^.^

6點咁早去築地? 唔洗咁早wor... 都好近下.. 一定唔洗一個 ...

Thank you! 我本來想帶兩個大,但係又怕唔到,因為我個囡兩歲,又要帶BB車,如果一大一細又怕唔夠位,這是第一次同BB去遠行,又係第一次去日本 所以好緊張呀!

別墅

新宿間金太郎海飯係邊樹?

別墅

新宿間金太郎海飯係邊樹?

別墅

原文章由 rwurwu 於 08-6-5 12:17 發表
岩岩去完東京5日,掃左好多b仔野,出發之前都做定左功課,因為post唔到上黎,有興趣可pm我..

已整理好我既遊記
http://www3.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=7319927&extra=page%3D1 ...

你好犀利呀!買咁多比BB

我將會next week 去Tokyo ,請問日本依家係唔係好凍?因為我帶同囡囡一齊,唔知帶咩衫好?比D意見,Thanks

首頁

尾頁

跳至