自由報料

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

iherb 有咁好,係咪原本有既折扣,唔會有影響?

珊瑚宮

meko~ 發表於 22-8-4 01:13
係呀,冇影響,我都有野iherb買,成功再分享

78折再9折,好正,椰子油差唔多用晒要買,搵日研究下先

珊瑚宮

meko~ 發表於 22-8-4 11:30

iherb 8/8回20%正,再入溝淡佢,都要檢視下屋企有啲 ...

8月8有20%咁正,好彩你提一提,咁要搵定多d野一齊買

珊瑚宮

youjump 發表於 22-8-4 15:30
想問下大家有咩supplement係iherb必買?我想買b雜、葡萄糖胺+軟骨素、檸檬酸鈣+維他命d
...

無話咩係必買,Now Foods 同 California,依兩隻牌子都唔錯既,可以睇下
attach0/tmp/php3WoJ5D
attach1/tmp/phpMZU2Rm

珊瑚宮

回覆樓主:

官方淘寶FB見到,同ShopBack有活動,又多樣野玩

珊瑚宮

youjump 發表於 22-8-5 15:53
想請教iherb達人,乜係coupon code?我冇支付寶得visa,經shopback買有冇問題?

我係見bk有人分享,入左岩規定就有78折,但好似有時限定係使用次數,如果有好多人用過,可能會用唔到

我以前用信用卡,但覺得唔安全,有左支付寶就即轉啦

珊瑚宮

starstarlittle 發表於 22-8-5 18:02
淘寶原來有官方facebook,我都無留意添而家去睇下

因為 618,雙11,依d大活動,官淘有時會限量放優惠code,所以加定有著數

其實 shopback 都有fb架,可以加定,有咩活動,可以快d知道

珊瑚宮

redbus 發表於 22-8-6 02:25
第一次聽呢d,先入佢公司網再買就有回贈?咁容易

我估回贈當係宣傳費咁囉,好似iherb有額外折,原本我係唔買住或諗住買小小野,但見到有折咪吸引到我買同買多d野,iherb咪做多左生意囉

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊