跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請介紹邊度有教得好的letterland phonics coruse? 最好在荃灣

附近區. 我小朋友接近4.

我知道有好幾間有得讀, 但未試過上, 担心教得唔好, 請各位mami幫忙提供一下資料.
Thanks!

複式洋房

以前問過doremi, 他們不是外籍老師教, 你覺得效果也很好嗎? 是否只有一位老師專教LETTERLAND ? 因我想找有經驗教LETTERLAND的. 你仔仔升到OXFORD READING TREE, 是否即是己完成了拼音部份? 現在BLENDING都會了嗎 ? 請問由開始到現在上了多少時間?

TKS IN ADVANCE.

複式洋房

問過kid-n-us, 話要k2才收, 我小朋友讀k1.

愉景 littleton 就開新班, 但價錢好貴, 平均要$210堂.

複式洋房

Hi Kitty,
TKS for your info.
CHEERFUL KIDS是外籍老師教嗎? 是教開LETTERLAND有經驗的嗎? 我問過有一間, 他們的老師未教過, 但係負責人話會跟住TEACHER’S GUIDE教, 但我幾担心個質素….
另外, 我上過這個CHEERFUL 一次, 覺得他們好似專科較細的BABY PLAYGROUPS, 上堂都是坐在地墊上, 無枱椅, 這樣適合較大 (我仔快4歲)的小朋友嗎?

HI NSYRENNE,
唔該哂, 但我只有興趣LETTERLAND, 所而JOLLY KINGDOM教的JOLLY PHONICS不考慮了. TKS!

首頁

尾頁

跳至