6個月-1歲

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

我之前响健康院攞, 係話嬰兒按唔同月齡對各種食物ge建議攝取量, 但搵唔返, 有冇人有?

係講譬如9-12個月, 每日建議一碗菜, 半碗肉之類的...

At birth 3.5kg (7.7 lbs)
38w2d 3203g (7.04lbs)
37w2d 2982g 36w2d 28

大宅

衞生署 家庭健康服務 網站
健康資訊 >> 按主題劃分 >> 兒童健康 >> 營養
http://www.fhs.gov.hk/tc_chi/hea ... h/ch_nutrition.html

大宅

回覆:BABYCHU0213 的帖子

我都想要呀!可以email俾我嗎?[email protected]

複式洋房

有冇人有健康院果張嬰兒每日建議食物攝取量ge單張?

可否也email 比我...thx
[email protected]

大宅

以上所有mama..check e-mail 啦..hehe

唔好意思,因為要湊bb所以無第一時間覆你地..ar..sorry

大宅

回覆:有冇人有健康院果張嬰兒每日建議食物攝取量ge單張?

可否send埋俾我,[email protected],麻煩哂!

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆 BABYCHU0213 的帖子

唔該,可唔可以俾埋我啊??
我噶E係:

≮新既起點√新既人生→新既開始 メ 有個錫自己既老公仔 シ 真係好開心好開心+_+ ≯

民房

可否俾我呀?謝謝[email protected]

別墅

唔該你比埋我:[email protected]

複式洋房

引用:以上mama+SEND+左比你地啦~~

原帖由 BABYCHU0213 於 11-11-15 發表
以上mama SEND 左比你地啦~~
你真係好好人呀!得閒可否send埋俾我,thx~~~

男爵府

[email protected]thx

男爵府

[email protected] ths

複式洋房

我都想要謝謝你!

男爵府

Can give me as well tks a lot [email protected]

複式洋房

我都想要呀!可否e俾我呀?謝謝!

大宅

可以email俾我嗎?thanks! [email protected]

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 BABYCHU0213 的帖子

我都想要, 可否e比我呢? thx!!!!!

民房

我想要呀,thx!

男爵府

畀面勳章 爸B勳章

我又要, 我又要, 麻煩哂!
many many thanks!

大宅

可唔可以mail俾我,[email protected]謝謝

首頁
12345...6

尾頁

跳至