美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

回覆:食靚靚分享(2)iherb網買維他命個人護理產品好正

留毛

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章

留毛

別墅

引用:買咗呢隻,未試。

原帖由 bbsau 於 16-01-23 發表
買咗呢隻,未試。
請問難飲嗎?

伯爵府

回覆:babylazy 的帖子

代餐?唔太差,但飲咗兩三次放咗喺度

子爵府

虎到金來勳章

請問呢排訂貨有無咩promo? 諗住訂collagen同vitamin e, 唔知vitamin e邊隻好?同埋想用sf自取邊度可以set, 因為見到好似係sf送貨

子爵府

虎到金來勳章

同埋我見樓主你成日都訂狗狗supplement, 我隻狗狗有骨增新,關節問題,唔知有無咩推介呢??

子爵府

回覆:kkarman 的帖子

請問有mug 好味代餐介紹

大宅

想請教各位:鼻咽癌經電療後康復中,可食什麼補助品。
有親友推介姬松茸,請問在iherb有類似嗎?

大宅

引用:同埋我見樓主你成日都訂狗狗supplement,+我

原帖由 kkarman 於 16-04-01 發表
同埋我見樓主你成日都訂狗狗supplement, 我隻狗狗有骨增新,關節問題,唔知有無咩推介呢??

...
樓主在面書群組有分享,找iherb用家分享

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:請問呢排訂貨有無咩promo

原帖由 kkarman 於 16-04-01 發表
請問呢排訂貨有無咩promo? 諗住訂collagen同vitamin e, 唔知vitamin e邊隻好?同埋想用sf自取邊度可以set, ...
最近兩次,我係打去sf或用佢網頁個即時通訊同佢講,我轉自取!俾姓同電話號碼,仲有單號,同佢講想邊度自取就可以了!

伯爵府

BK Milk勳章

mongmongmong 發表於 15-1-5 18:08
醫生教食鈣片要食埋鎂,我一直食開NOW這一隻. 建議份量每日三粒,但我只食一粒,好似魚油丸咁但較大粒。屋 ...

樓主,我搵唔到now隻鈣加鎂呀!唔好意思,原來我搵錯左doctor's choice ,依家找到了

別墅

我想買facial oil 呀,塊面好乾,乾到出油,但太多款油,唔識揀,你地有無推介呀?

伯爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

請問最近有沒有人係Iherb 訂過野, 見到佢網頁寫要比ID Copy 是否真的?

大宅

請問有d 咩護膚品岩極乾同敏感既皮膚用?
之前用韓國Acwxll 既護膚品係for 敏感用,
初期用都ok,特別係面霜我好鍾意因為吸收得快,
但係最近呢2個月皮膚就差左好多,有時淨係用水洗面都會嗱,
之前洗面用冇泡洗得唔夠乾淨,另外同牌子得洗面膏可以揀,洗面膏乾淨但係乾,
另外都試過用平煩大媽手工皂都嗱,最終用番無un良品洗面奶

請問iherbs 有冇咩推介岩極乾同敏感既皮膚用?

有睇過你地話now clay + jojoba oil 但係我咁乾驚用clay 會好傷

黑梘好似唔岩皮膚乾既人用

Thayers, Rose Petal Witch Hazel, with Aloe Vera Formula, Alcohol-Free Toner 見好多人話好
但係我唔知自己會唔會對蘆薈呢樣野敏感, 好多年前因為我手成日接觸顏料同洗手,
所以手背係好乾同會輕微流血, 之後阿嫂買左支蘆薈Cream (要放雪櫃既)
搽完之後唔洗1分鐘已經立刻紅曬同極嗱好似俾火燒咁, 要即刻沖水 (同埋支野都幾臭...)
我其實唔係好識護膚品, 同埋真係太多年前都冇留意支Cream 含咩成份
不過我阿嫂本身做美容我又信佢唔會買得太差, 只不過佢唔係敏感肌,
可能唔關蘆薈事係支野有酒精, 不過經過嗰次我就唔係咁敢用蘆薈(同埋蘆薈本身真係好臭?)

另外果酸類既野都好怕,試過去左Facial 幫我Fu 左d 果酸Mask,
Fu 左陣又係嗌救命太嗱,所以而家有個酸字都驚 >___<

我正常既護膚步驟:(我冇化妝的)
夜晚:無un洗面奶 > Acwxll Toner > Estxx Laudxr眼霜 > Acwxll 精華 > Acwxll 面霜
- 耐唔耐Fu Acwxll Mask 同春雨蜂蜜面膜
另外豬鼻都多黑頭同斑,其實好想試而家123步驟嗰d 鼻貼
朝早我懶同埋覺得皮膚乾, 所以冇用洗面奶洗面, 淨用清水..
防曬咩我都冇搽, 因為我易流汗同帶眼鏡, 所以搽野會覺得唔舒服

而家諗住買jojoba oil 搽面,想買呢隻但係冇貨,
Heritage Products, 100% Pure Jojoba Oil, 1 fl oz (30 ml)
唯有轉買 Desert Essence, 100% Pure Jojoba Oil, 4 fl oz (118 ml)
最後用jojoba oil,好似話可以等已經搽左既野冇咁容易流失吸收好d

如果真係冇洗面推介,無印洗面奶都可以繼續用
其實有試過無un其他產品,但可能因為我揀最保濕系列,真係幾笠唔係太舒服

請問有冇敏感肌既JM可以分享下,其實都有諗過係咪應該少搽野可能仲好...

別墅

未試過用順風,想試下用,請問地址是入自己個地址嗎?

男爵府

cucooma 發表於 16-7-17 03:22
未試過用順風,想試下用,請問地址是入自己個地址嗎?

如果想寄到你屋企,入自己屋企地址;如果想寄到sf自取站,我會填自取站地址。

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章

打卡

伯爵府

請問有無洗頭水推介呀?

男爵府

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

引用:記得版主話過過左2000要開新,好多謝大家嘅

原帖由 mongmongmong 於 13-04-27 發表

記得版主話過過左2000要開新,好多謝大家嘅支持,一齊分 ...
想問下,係iherb買野回香港,你地有無報入口關?

侯爵府

畀面勳章

10% Off Ends Sunday ,31號前訂野仲有10%off 加埋平時有10%留下次訂單用的好底買

promo code JULY31

首頁

尾頁

跳至