美容扮靚

跳至

首頁
12345...72

尾頁

伯爵府

回覆 hillken 的帖子

咁你可快些告知各jm們了,止下佢地及我嘅渴

伯爵府

回覆 Marriagehim 的帖子

香港係咪凈機3988吖,網購一定平過香港lu~

伯爵府

$2750是淨機嗎?一定平過香港買,有冇在amazon 買埋pre...gel?定在其他地方訂購又平d?

大宅

回覆:missyoumum 的帖子

有呀,是kit set, 包preparation gel and after treatment gel. HK 代理說震動頻率有1 MHz , 但我上網找不到資料。但見佢好似有曬硏究報告,好似professional D, 又平D, 咪揀呢部 loh

JKmami  佢公司網頁有講.  發表於 12-4-14 06:32

大宅

引用:5. 網上用後comments兩部機都是有人commen

原帖由 missyoumum 於 12-04-12 發表
5. 網上用後comments
兩部機都是有人comment 話work 及有人話唔work,即是唔係100%實得,咁即兩部機差不多 ...
好詳細的分析~我睇左咁耐都諗唔到,唔記得自己係會懶呢...
如果代理都講得係咁勁頻率,又好似可信喎~
又諗過... 仲要諗埋做身呢~

伯爵府

咁你精明d,我豬左漆!如amazon 平d各jm有興趣可去amazon買吖~

伯爵府

回覆 charmmykk 的帖子

你要考慮埋做body 就cutey up 也有吸引度哦~

男爵府

可以比amazon 條 link我嗎? 我搵唔到Kit, 機係USD333但Gel分開買?

伯爵府

Hi hillken

你可share amazon Tripollar Stop kit set 條link 比各sis 參考下嗎

大宅

Tripollar Stop
http://www.amazon.com/Tripollar- ... 02&sr=8-2-fkmr0

Tripollar Stop/Pose set:-
http://www.amazon.com/Tripollar- ... 02&sr=8-3-fkmr0

missyoumum  Thx~
即是要一次過買埋pose+stop 先可有$2750優惠價嗎?  發表於 12-4-13 09:11

大宅

引用:回覆+hillken+的帖子 $2750是淨機嗎?一定

原帖由 missyoumum 於 12-04-12 發表

$2750是淨機嗎?一定平過香港買,有冇在amazon 買埋pre...gel?定在其他地方訂購又平 ...
點解要幾隻gel? 係點用架??如果以後買gel 可以去邊買平呢?

missyoumum  可網購或HK代理買、前面有sis講莎莎都有得賣  發表於 12-4-13 09:19
missyoumum  做RF機要揸RF cream先可方便碌發揮收緊效用,而另一隻做後修䕶。  發表於 12-4-13 09:17

子爵府

網上搵到,可以看下面 links, 有相, stop 好像幾得, 我都好心郁郁想買

http://www.essentialdayspa.com/f ... 30899&start=250
個女人眼, 正是我想做的位之一

http://www.essentialdayspa.com/f ... =30899&start=50
呢位女士, 可能少保養, 效果更明顯

missyoumum  我覺得呢部機可能要大d年紀先容易見滿意效果,有人覺得no work咁証明佢唔老  發表於 12-4-13 09:26
(曾經失去, 更感恩現有的快樂)Timothy 係天父照顧沒有哭聲的細哥哥

大宅

回覆 Missyoumum 的帖子

Just the Stop is US$ 333, Pose is $452.5, but Stop/Pose set is only $665, which is a really good deal.

missyoumum  Oic thx~  發表於 12-4-13 09:30

男爵府

最衰我已經買左部stop,如果唔係一次過原來咁抵....我$3988一部機兩一盒GEL一盒cream係咪都係唔抵

missyoumum  為有安慰自己係香港行貨有保障  發表於 12-4-13 15:35

大宅

一盒cream 有幾大多ml 架~~~~~

大宅

missyoumum 發表於 12-4-12 18:27
回覆 Greatful 的帖子

不是Amazon 買,是在此link買在英國寄出掛號。http://www.currentbody.com/skincare ...

係咪US $341.64個SET就係你買個SET 包括CREAM同運費呀..佢全英文,我有D唔明呀

大宅

但睇http://www.currentbody.com/, 2stop + pose 都唔使$ 665

http://www.currentbody.com/skincare/tripollar-stop-anti-ageing-face.html
stop--> $219

http://www.currentbody.com/body-shape/tripollar-pose-smoothes-cellulite.html
pose--> $314

加埋都係$533, 但我唔識睇運費....

同埋呢..... rf cream 都貴貴地, 唔知有冇jm問過, 可唔可以用其他rf cream 呢??

missyoumum  Current body 運費是USD23.38唔埋你買幾多件,但Amazon 就每件要收費USD16運費  發表於 12-4-13 16:00
missyoumum  你留意下你個價係英磅,要看美金先啱,即其實是USD831.48,Amazon 超抵如兩部買  發表於 12-4-13 15:57

伯爵府

回覆 camaychanyip 的帖子

USD341.64 是未包運費連運費加保險是USD23.38
Total 要付USD365.02
你自己要計計條數睇下邊到抵買
對吖~我是買這set
但我收到盒kit set時的invoice 是用英磅折算即
GBP219+GBP14.99=GBP233.99可能是英國寄出
用英磅結算,但其實一樣。

單買stop就current body 可取,但如一氣過買pose+stop就一定Amazon啦

別墅

回覆:收到新玩具Tripollar Stop la......

期待你既用後報告!

大宅

引用:回覆+camaychanyip+的帖子 USD341.64+是未

原帖由 missyoumum 於 12-04-13 發表
回覆 camaychanyip 的帖子

USD341.64 是未包運費連運費加保險是USD23.38
即系同香港買差不多Y,hk 3988連兩盒cream r

missyoumum  大家都是kit set盒 香港買HKD3988,網購就$3000左右啦  發表於 12-4-13 16:11

首頁
12345...72

尾頁

跳至