美容扮靚

跳至

首頁
23456...72

尾頁

男爵府

引用:見話menu內揾到1mHz我諗住上網訂,訂之前再

原帖由 leanna~ 於 12-04-17 發表
見話menu內揾到1mHz我諗住上網訂,訂之前再上官方網址睇同search咩係mhz,終於揾關於個頻率嘅答案,我睇咗 ...
咁如果減肥收緊邊部會好啲?

missyoumum  我都唔識答,要搵專家~  發表於 12-4-17 20:55

伯爵府

講真家用版射頻我期望唔會太高,如果效果好的話當賺左^^

兩次就見效果咁好!!!我仲未用吖,現在塊臉甩緊皮,想問你開乜熱度做ga?low,medium、high.etc

樽RF cream 會令皮膚易生粒粒嗎??

禁止訪問

引用:講真家用版射頻我期望唔會太高,如果效果好

大宅

回覆:收到新玩具Tripollar Stop la......

我用medium level. 暫時無生粒粒

伯爵府

回覆 leanna~ 的帖子

你想行動買??睇定d先,其實我會覺得Tripollar 同cutey up部機差不多效果咋~

禁止訪問

引用:+本帖最後由+missyoumum+於+12-4-17+20:52+

子爵府

15, 16 我都不知道買邊部?

大宅

引用:Amazon+$333也連兩盒gel+各50+ml.+今晩做了

原帖由 hillken 於 12-04-13 發表
Amazon $333也連兩盒gel 各50 ml. 今晩做了臉,未有很神奇地firm左,但白滑左部機設計ok, 若停留在 ...
即系幾錢港紙Y?

大宅

最後我訂左Cutey up, 因為我想做face + body, 佢買cream 平d 大盒d, 計起上黎冇咁貴....我相信2部機都會有效用, 咁我就搵部買cream 冇咁貴既機做.....~好期待~~

missyoumum  Yup~試完上嚟同大家分享下^^  發表於 12-4-18 19:53

伯爵府

上嚟update 下,昨晚第一次用臉同一隻手,臉用後好似冇咁殘樣,又可能做了換膚關係,至於手我覺得冇大分別。但隻cream 揸上塊臉及手有種熱的感覺,但清洗容易冇出粒粒吖~
最白痴係起初用插頭插住部機用時,周不時電源接觸不良power時常off,很怕壞了機要send返去換機,在時on時off下做完曬treatment 後才發覺自己冇把條線個頭完全插入部機超低能

Cutey up 新用家用成點吖分享下吧~

伯爵府

引用:各位靚靚jm,剛收郵差送來的Tripollar stop

原帖由 missyoumum 於 12-04-12 發表
各位靚靚jm,剛收郵差送來的Tripollar stop,還未正式試機,因為剛做了果酸換膚,要起碼等一星期後先可用sto ...
有興趣試下!

禁止訪問

男爵府

大宅

hillken 發表於 12-4-12 21:08
試手背咋,因為STOP只for 面,頸和手。
我在anazon訂,連運費約HK$2750.
Hi 係咪淨機價。$2750冇pre gel and after gel

男爵府

引用:Quote:hillken+發表於+12-4-12+21:08+試手

原帖由 babynigo 於 12-04-23 發表
Hi 係咪淨機價。$2750冇pre gel and after gel
價錢好吸引呀!我超有衝動想買,不過再睇下其他姊妹分享多D先

男爵府

回覆:收到新玩具Tripollar Stop la......

請問買機的jm 們大慨幾多歲?我又心思思想買,但又唔知自己都算不算鬆弛,睇amazon d comments ,佢地都起碼四五十,但我只係三十幾,定係我應該買喱部機令自己keep 住宜家個樣?其實最怕買返黎之後睇唔到result

子爵府

回覆:Samforgetme 的帖子

Any more update?

子爵府

2024年龍年勳章

各位好呀﹗

我見AMAZON有兩個SELLER都有賣,USD330,只有黑色同白色揀,但佢無寫有包GEL & CREAM,我好想即刻買,因為我個FD用咗,兩邊面好FIRM,佢激讚﹗

別墅

用AEON卡係香港買好似平幾百架WOR~
另外,請問係咪一定要用番果D GEL/CREAM架?

大宅

回覆:foooli 的帖子

昨晚終於收到機了,急不及待拆來用,做完感覺白左,細緻左,整體感覺吾錯。好過我部LM. G7導出導入機。我特登再做一只手,做完比問老公,邊只手好點,佢睇完指住有做機的手話呢只手細緻點(事先佢吾知我做邊只手)。但我有個問題,請問有用過的JM點清潔部機?下眼肚個位可以打圈或拉過碌嗎?因為電腦壞左,我吾可以睇隨機附送的CD. Thanks!

cherrylemon  請問你等了幾多日收到貨??  發表於 12-5-11 11:30
missyoumum  我搵紙巾抹咋?眼肚位我有小心碌再拉向太陽穴  發表於 12-5-4 11:47

首頁
23456...72

尾頁

跳至