美容扮靚

跳至

首頁
34567...72

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

心雨 發表於 12-5-4 08:54
昨晚終於收到機了,急不及待拆來用,做完感覺白左,細緻左,整體感覺吾錯。好過我部LM. G7導出導入機。我特 ...

你好心雨,請問你在哪裏買﹖

大宅

我一開始上網係先接觸同了解C機,後來發現有T機,覺得外型好吸引。再了解, 原來係以色烈的作品,我更有信心。因為我老闆久不久去以色烈,佢話以色烈有好多好出息的科學家,美國好多出名的牌子都係搵呢d人開發科技。我今年三張幾,覺得老化左好多,所以兩個月前特然好努力搵方法保養。好樂意同大家分嚮。希望大家可交換資訊減低被悟道的機會。

產品用後感:

1.清潔 (我依家搵左部機每日清潔面部 and Body, 我覺得好好用,名:Clarisonic,吳平要around$1600)
2.買了之前網友介紹 city super買的導出導入機 二百幾蚊部(導出係有效果,不過吳強。清潔方面以解決所以就吳洗再做導出只用黎做導入, 喺paper mask上面 loop會吸收好d,第日瞓醒好明顯水左,比平時做paper mask效果升級了。)
3.依家搵緊一部緊絰面部機(可能買RF或密充式微電流),希望可以後生d -了解中
4.下一部要買一部減肥的(留意中)

pmk_1001    發表於 13-3-28 06:42

大宅

回覆:anniekayan 的帖子

Hi Annie, 我係Amazon買的, USD333包gel and cream. 我都係原本想買C(已經差點order,個時個賣家冇貨),後來再了解完二部機之後,轉軚買Tripollar 。

伯爵府

試左三次在左手背碌,發覺手背的紋比冇碌個隻手的紋係淺左少少但不太明顯
至於我隻手是很乾有時會出現甩皮狀況,但用了機的左手沒有出現甩皮,另一隻就有。
面上的色tone 係白浄了

i.rina  做手都得, 正  發表於 12-5-7 10:22
Tabima  我做手比面更好效果, 第一次已經見到分別  發表於 12-5-5 01:53
vet  thank you for sharing  發表於 12-5-4 12:34

伯爵府

回覆 no_car_car 的帖子

密充式微電流是什麼款?有何用?有冇產品圖或介紹可看看?至於RF 你取向是那一部?

大宅

回覆 missyoumum 的帖子

密充式係朋友介紹,有demo睇。有即時效果。不過我了解緊未決定買RF 還是密充式 。如做body一定係body spa, 如做面的話我要觀察下先。 RF的話我會簡Tripollar Stop.
pm 條link比你,大家一齊了解下。

pmk_1001  would u mind pm me the link as well? thx~~ ^^  發表於 13-3-28 06:44
Tabima  是否 "脈衝" high frequency?  發表於 12-5-5 01:54
missyoumum  Thx~^^  發表於 12-5-4 14:03

子爵府

2024年龍年勳章

心雨 發表於 12-5-4 11:59
Hi Annie, 我係Amazon買的, USD333包gel and cream. 我都係原本想買C(已經差點order,個時個賣家冇貨),後 ...

謝謝您的回復﹗我忍不住已在CURRENT BODY買了,因為他好清楚寫明是包GEL & CREAM。其實價錢也都差不多了。我根你一樣,之前差一點點就買了C,只是賣家長期無貨,又不知貨幾時返,加上,C要用雙手做,好似好麻煩。上星期有FD說她買了T,我亦不以為以,點知看到呢個PO,好開心,無試機就買了﹗好期待呢﹗

大宅

回覆:anniekayan 的帖子

哈哈!你仲心急過我 ,我係Amazon訂送貨都比較耐,18號訂,3號先收到貨,可能你訂個間會快點。部機細簡單易操作,又吾使日日做,如果日日做反而擔心自己冇恆心。第一次做見到白和細緻左小小的效果算係甘,當然已經粗大的毛孔和紋冇甘快見到效果。今日只手仍然見到比冇做只手細緻小小。收機後記得都上來分享。

大宅

睇見咁多人買T我都有信心咗其實一直都不知買邊部好T好靚但因為新不敢貿然買住而C雖然好多人話好,但個樣好似玩具而用起來又要兩隻手好似較麻煩mouth:所以一直都冇買佢

而家見到咁多Sis話用了幾次已有小小效果我相信Keep住用應該會有一定的效果。看來可以決定買T了

大宅

多謝各位Sis的分享

大宅

橫掂都買,貪心D請問有冇Sis用埋TPose修身呀如有分享吓

男爵府

引用:各位靚靚jm,剛收郵差送來的Tripollar+stop

原帖由 missyoumum 於 12-04-12 發表
各位靚靚jm,剛收郵差送來的Tripollar stop,還未正式試機,因為剛做了果酸換膚,要起碼等一星期後先可用sto ...
我2部都買咗,丅明顯白咗靚咗彈D,C就明顯廋D,冇白冇彈,所以我鐘意T多D。

別墅

回覆:收到新玩具Tripollar Stop la......

我諗住遲小小買晒Stop and pose!

子爵府

2024年龍年勳章

收到啦﹗我星期五下午上網訂,今朝(星期一)十點收到啦﹗估唔到咁快,我今晚即刻試下先﹗

nnaa  請問如剛剛不在家不能即時收貨, 知不知他們會如何處理?  發表於 12-5-7 11:38

大宅

睇咗咁多, 有信心買來試試了

大宅

anniekayan 發表於 12-5-7 10:37
收到啦﹗我星期五下午上網訂,今朝(星期一)十點收到啦﹗估唔到咁快,我今晚即刻試下先﹗ ...

請問如剛剛不在家不能即時收貨, 知不知Amazon會如何處理?

子爵府

心雨 發表於 12-5-4 14:45
哈哈!你仲心急過我 ,我係Amazon訂送貨都比較耐,18號訂,3號先收到貨,可能你訂個間會快點。部機細簡單易 ...
can use around eye area??

男爵府

想問問收肚腩得嗎?? 定只是for做面呢??

nnaa  收肚要用Tripollar Pose  發表於 12-5-7 12:28

大宅

請問用在眼皮得唔得

Tabima  沿眼骨用ok, 眼睛即使閉上也不建議  發表於 12-5-7 22:08

男爵府

回覆 煎雙蛋 的帖子

咁pose支gel香港有無得買架?? thxs

首頁
34567...72

尾頁

跳至